Beginnend met B

Baarmoeder, Baarmoedermond, Baffen, Ballen, BDSM, Beffen, Bekkenbodemspieren, Ben Wa ballen, Besnijdenis, Billingsmethode, Bisexualiteit, Blauwe ballen, Bondage, Bordeel, Butt plug.

Baarmoeder, baarmoedermond
De baarmoeder (uterus) is het vrouwelijke orgaan voor de voortplanting van de meeste zoogdieren en de mens. De belangrijkste functie van de baarmoeder is om een bevrucht embryo te laten innestelen. Het embryo groeit in de baarmoeder uit tot foetus en blijft er tot de geboorte van de baby of het jong.
De menselijke baarmoeder bestaat uit 2 onderdelen:
het lichaam van de baarmoeder (corpus uteri): het grootste deel van de baarmoeder, hierin vindt innesteling van het embryo plaats. Hieraan zitten de eileiders vast.
de baarmoederhals (cervix uteri, of ook wel verkort tot cervix) met de in de vagina zichtbare en voelbare baarmoedermond (de portio): dit is de verbinding met de vagina.

Baffen
Het likken van de anus (ook wel anulingus of rimmen)

Ballen 
Testikels, Zaadballen.

BDSM
Een seksuele voorkeur en een vorm van seksuele expressie die met wederzijdse toestemming gebruik maakt van fysiek opgelegde beperkingen, intense zenuwprikkels en het fantaseren van een machtsrollenspel. Het Engelstalige acroniem BDSM staat voor Bondage and Discipline (BD), Dominance and Submission (DS) en Sadism and Masochism (S&M or S/M).
Gezamenlijk geven deze een beeld van de verschillende onderdelen die sadomasochisme kan bevatten: bondage (het vastbinden van de partner), discipline (echte of gespeelde bestraffing), het uitoefenen van of zich onderwerpen aan macht (dominantie en submissie) en het veroorzaken of ondergaan van pijn (zie masochisme). Veel sadomasochisten voelen zich tot een van deze categorieën meer aangetrokken dan door de andere, maar de voorkeuren lopen ook veel door elkaar heen, de verschillen zijn meer gradueel dan absoluut. BDSM omvat een breed spectrum aan activiteiten, interpersoonlijke relatievormen en subculturen.

Beffen
Het stimuleren van de vulva-vagina met de mond. Leren beffen doe je hier.

Bekkenbodemspieren
Een spiergroep die de organen onderin de buik ondersteunen en controle geven over het ledigen van de urineblaas en de endeldarm. De bekkenbodem speelt ook een rol in de seksualiteit zoals pompoir (melken van de penis met de spieren in de vagina)

Ben Wa ballen
Ben Wa ballen zijn een seksspeeltje voor de vrouw. Het kent zijn oorsprong in Azië. Het bestaat uit twee (veelal metalen) ballen die aan een koordje vastzitten.
De ballen in de vagina ingebracht. Door een enkele beweging raken de ballen elkaar waardoor de vagina gestimuleerd wordt.
Hou er wel rekening mee dat de beweging van de gewichtjes behalve voelbaar ook hoorbaar kan zijn. Als je ze in gezelschap draagt, kan je de vraag krijgen waar het klikkende geluid vandaan komt!
Er zijn heel wat varianten op Ben Wa ballen zoals orgasme balletjes, vaginale balletjes, vibrerende balletjes... nja punt is duidelijk.

Besnijdenis 
MAN: Circumcisie is het verwijderen van de voorhuid van de penis. Het is een vrij eenvoudige operatie die poliklinisch kan worden uitgevoerd.
VROUW: Vrouwenbesnijdenis is het gedeeltelijk of volledig wegsnijden van de schaamlippen en/of de clitoris (clitoridectomie, samentrekking van clitoris en ectomie is het gedeeltelijk of volledig wegsnijden van de clitoris). Deze ingreep heet ook wel vrouwelijke genitale verminking (VGV) of naar het Engels female genital mutilation (FGM) of female genital cutting (FGC).

Billingsmethode
Een natuurlijke methode van anticonceptie, die alleen werkt als je echt goede informatie over de methode en je eigen lichaam hebt. Als vrouw lees je hierbij aan het slijm bij de baarmoedermond af of je in je vruchtbare periode zit, zo ja heb je natuurlijk geen seks dan.

Bisexualiteit
Deze term verwijst enerzijds naar seksuele gedragingen/verlangens naar mensen van beide geslachten, als ook anderzijds naar een seksuele identiteit, geaardheid of oriëntatie gekenmerkt door een romantisch of seksueel verlangen naar mensen van beide seksen.

Blauwe ballen
Wanneer een man opgewonden raakt, nemen je ballen in omvang toe en gaan zij dichter tegen je lichaam aanzitten. Als de prikkeling aanhoudt, kunnen ze wel twee keer zo groot worden. Komt de man tot een orgasme, dan worden ze weer kleiner en nemen ze hun oude positie in. Als de prikkeling aanhoudt maar hij komt niet klaar, dan kan hij een pijnlijke druk in zijn onderlijf ervaren. In de volksmond heet dit 'blauwe ballen'.

Bordeel
Over het algemeen wordt met bordeel soms ieder huis of gebouw bedoeld waar seks op commerciële basis (prostitutie) wordt bedreven. Er bestaat echter geen overeenstemming over wanneer iets precies een ‘bordeel’ is, en wanneer bijvoorbeeld privéhuis of seksclub. Volgens sommigen is een pand waar raamprostitutie wordt bedreven géén bordeel, anderen spreken echter juist weer van ‘raambordelen’.
Sinds 2000 zien sommige politici het schenken van drank tegen winstgevende prijzen als belangrijk bijkomend kenmerk van een bordeel[, dat het bordeel onderscheidt van een privéhuis.
De uitbater van een bordeel wordt bordeelhouder genoemd. Indien dit een vrouw is wordt ook over hoerenmadam gesproken.

Butt plug
Een buttplug is een sexspeeltje dat anaal gebruikt wordt en de anus afsluit. Een buttplug lijkt een beetje op een dildo, maar doorgaans is de buttplug korter dan een standaarddildo en de buttplug heeft een tapse vorm.

0 reacties:

Post a Comment