Mannen over One Night Stands

Image
stoere mannen van deze keer:
Nick (25) Is single en werkt in het dagelijks leven veel te hard als proces-operator. Daarnaast is hij veel bezig met creatieve dingen zoals grafitti en muziek.
EH (33) Werkt als fietsenspecialist, is momenteel single
Tim (47) is logistiek manager en al 26jaar samen met zijn vriendin.
Anoniem (25) studeert en is single.
M (25) Studeert en is momenteel aan het daten met een meisje. 
Karel (26) is 2 jaar vrijgezel en in het dagelijkse houd hij zich bezig met reizen, motorrijden en het beheren van de IT voor een aantal zorginstellingen. 

Klik op read more voor de meningen en ervaringen van de mannen over hun one night stands.. Misschien kunnen we er nog wat van leren ;) Ik weet dat ik in ieder geval wel verrast was door ze...

Hoeveel ONS heb je gehad in je leven?
Eerlijk gezegd kan ik ze me niet allemaal herinneren maar ik denk ongeveer 8.
Pfff, ik gok ongeveer tussen de 10 en de 15.
Ik weet dit niet meer precies, maar voor zover ik nog weet waren dat er ongeveer tussen de 5 en 10
Ik zou het eerlijk gezegd niet weten. Na een bepaald aantal stop je vanzelf met tellen. In ieder geval genoeg om een statement te maken dat hoe leuk en spannend het ook lijkt, geen enkele one night stand ooit in de buurt zal komen van seks met een vaste partner waar je iets om geeft. Na een bepaalde tijd ga je wennen aan one night stands, het wordt een vaste routine. Dit is het moment waarbij je door moet hebben van; tijd voor iets anders. Hoe succesvoller je wordt, hoe meer het gaat etteren diep van binnen. Vrouwen zeggen vaak dat mannen ze alleen zien als lustobjecten. Blijf doorgaan met one night stands dan ga je dat gevoel ook krijgen.
In principe heb ik maar 2 one night stands gehad waarvan er 1 uitliep op meerdere dagen ongelimiteerde sex dus eigenlijk is dat niet een one night stand. Verder is een deel van mijn duurzame relaties begonnen met de insteek van elkaar een keer te neuken maar uitgelopen op meer.
Moeilijk te zeggen, eerst en vooral wat geldt als one night stand? Iemand voor de allereerste keer ontmoeten en gelijk ermee naar huis? Of iemand ontmoeten, wat smsen en dan 1 keertje seks hebben? Misschien geld het ook als je iemand via het internet kent en na wat skypen beslist een keertje af te spreken? 
In het eerste geval kan ik zeggen drie of vier, in de andere gevallen meer dan 20. 

Stap je makkelijk op een vrouw af?
Dat ligt helemaal aan de situatie, het liefste maak ik eerst oog contact dat vind ik belangrijk, zo kan je wel al inschatten of ze je een beetje ziet zitten. Maar meestal is het die spontane actie die het doet, bv, in de rij voor je jas afgeeft.
Ik praat graag met mensen, leg snel contact, dus ook met vrouwen.
Nee, ben een type dat een afwachtende houding aanneemt, zoek oogcontact en als ik dat terug krijg  reageer ik, mijn uiterlijk (tattoo’s) is wel vaak een reden waardoor bepaalde vrouwen mij aanspreken, en dan komt van het een het ander.
Ja, waarom niet? Een vrouw is toch ook maar een mens? Waarom zou je bang zijn? Het is niet zo dat vrouwen je keel gaan doorsnijden als je een foutje maakt. Meiden zijn meiden. En net als je vroeger hebt geleerd over spinnen, hetzelfde geldt hier: Ze zijn banger voor jou dan jij voor hen :P
Tegenwoordig heel makkelijk, terwijl ik daar tot zeer kort geleden wel veel moeite mee had. Destijds zette ik vrouwen nog op een voetstuk en rekende ik me falen hard aan, tegenwoordig zie ik ze als niet meer dan een nummer en als de een nee zegt, zegt de ander wel ja. Het is niks persoonlijks als je wordt afgewezen maar om daar werkelijk van overtuigd te raken moet je toch wat inzicht en ervaring hebben. Misschien zou je niet worden afgewezen als je dit of dat anders deed of er anders uit zag, maar desondanks is het niet persoonlijk om wie jij bent.
Nee bij het uitgaan stap ik niet op vrouwen af. De uitgaansomgeving is niet mijn vertrouwde versier omgeving. Ik vind het absoluut niet fijn om op vrouwen af te stappen in een club of op de dansvloer. Ik verkies het restaurant of de lounge bar. Op die manier kan ik mijn aandacht beter focussen op het meisje. Bij het uitgaan in clubs zijn er teveel ruisfactoren zoals luide muziek, mensen die om je heen lopen. Ik word ook helemaal niet graag versierd door meisjes bij het uitgaan. Als ik uitga met vrienden dan ben ik daar voor die vrienden en kunnen de rest van de aanwezigen me (meestal) gestolen worden. 

Hoe krijg je een vrouw zover dat ze met je meegaat?
Meestal is ergens na het stappen wel een after party waar je nog heen gaat, dan vraag ik ze mee om daar nog iets te drinken. Daarna gaat het eigenlijk vanzelf.
Meestal voel je de sexuele aantrekkingskracht al wel in bv de kroeg, 
zeker als het van beide kanten komt.
Dus ik vraag meestal gewoon of ze zin heeft mee te gaan.
Als het klikt en we zoeken hetzelfde dan was dat meestal geen probleem, heb er eerlijk gezegd nooit echt moeite voor hoeven doen, meestal was het snel duidelijk waar we op uit waren. 
Geen flauw idee. Door gewoon mezelf te zijn. Je merkt vanzelf wel of ze je 'diggen' of niet. Ga voor de zoen. Dat zegt al veel over een vrouw. Over het algemeen denken vrouwen dat ze goed kunnen zoenen, dat klopt heel vaak niet. Tevens merk je dan meteen wat voor een type het is. Heeft ze passie ja of nee? Ik ben zelf een dominant type, wanneer ik merk dat een meisje dat niet zoekt of dat ze dat zelf is, dan zoek ik gewoon een ander. Als man zijnde moet je een abundance mindset hebben. Er 100% vanuit gaan dat je elk meisje waar dan ook kan krijgen. Als je merkt dat je elkaar leuk vindt en het klikt, dan neem je haar gewoon mee. Ga aub geen dingen zeggen als kom mee gaan we seksen of wat dan ook. Dat weet ze zelf ook wel. Wanneer je erop hamert, zal ze nooit meegaan. Keep it casual. Afterparty, drankje, gezelligheid….. Jij weet dat je seks gaat hebben, zij weet het, haar vriendinnen weten het, de barman weet het, zelfs de zwerver tegenover de bar weet het, ga het niet inwrijven. En wat je ook doet…. Vraag nooit, of ze mee wilt. Zeg het… Nederland zit in een tijd van emasculatie. Er lopen al genoeg pussy’s rond die dezelfde vragen stellen. Wees een man. Zeg: We gaan een drankje doen bij mij, kom mee ik weet iets leuks, ik heb een leuk idee, we gaan naar mij…etc. Verzin het zelf maar.
Ik pik het juiste meisje eruit, degene waarvan te zien is dat ze wel interesse heeft en mee zou willen gaan. Met zelfvertrouwen, goede dansmoves die inleiden tot intieme dansmoves op het juiste nummer waarbij je handen de juiste plekken betasten, haar opgeilen terwijl je niet ‘te ver’ gaat voor wat in public ‘ok’ is en haar over het algemeen te leiden als het meisje dat gewoon met jou mee naar huis mag, maar wel een speciaal meisje voor jou is die avond.
Geen idee, de keren dat het gebeurde nodigde ze mij uit. Ik probeer er steeds een leuke avond van te maken en als de klik er is wacht ik gewoon af. Geen pusherig gedrag langs mijn kant, je kan altijd nog een vervolg (seks-)date inlassen.  

Ga je mee naar haar of neem je haar mee naar jou?
Liever naar mijn huis, daar voel ik me toch meer op mijn gemak.
Dat verschilt, wel vaker bij mij thuis dan bij een ander. 
Meestal was het bij mij, woonde op mezelf, dus dat was het meest voor de hand liggend, een enkele keer ook bij haar, tenzij ze gebonden was.
Aangezien ik op mezelf woon neem ik ze mee naar mij thuis. Maar als je een grote sloddervos bent, ga dan aub naar haar. ‘je herkent een leeuw aan de plaats waar hij opstaat’. Houd je huis/kamer/app dus gewoon verzorgt. De plaats waar je slaapt en woont zegt veel over jezelf. Vrouwen zijn niet dom, dat zien zij ook. Een vrouw kan net zo snel weglopen als dat ze binnen kwam, vergeet dat niet.
Zij gaat mee met mij.
Hangt er vanaf, ik reis veel. Als het dan in het buitenland gebeurd ligt het voor de hand dat ik haar niet met mij mee naar huis breng.   

Wat is de grootste afknapper als jullie eenmaal in bed liggen?
Als een vrouw haren op verkeerde plekken heeft of vies ruikt.
Ik knap persoonlijk af op [veel] schaamhaar.
Een onverzorgd iemand, daarmee bedoel ik bijvoorbeeld haargroei waar het niet thuishoort, oksels, bikinilijn, dat vind ik echt smerig, ook bij mannen overigens.
Slechte hygiëne, geen passie, rigor mortis (niet letterlijk maar mijn punt is duidelijk). Weinig stamina of energie. Ik ben een passievolle persoon die graag lang doorgaat, veel vrouwen zijn dat niet gewend. 
Vrouwen maken zich hier volgens mij echt veel te druk over. Als er niet een ontzettende stank vanuit haar mond of vagina komt ligt ze daar gewoon voor datgene waarvoor je haar hebt meegenomen en ik verwacht ook geen pornomeisje in mn bed te hebben dus dan blijven er niet veel afknappers over.
Huisdieren die in de slaapkamer toegelaten worden of een rommelige slaapkamer.  

In welk opzicht seks jij anders tijdens een ONS dan bij een meid waar je mee bezig bent?
Ik denk dat ik dan toch net iets grover/ruwer ben maar veel verschilt het niet.
Ik maak geen onderscheid qua seksuele activiteiten bij een ONS of een meid waar ik iets mee heb.
Het echte voorspel (wijntje, muziekje etc, de romantiek) wordt meestal overgeslagen, strait to the point, gelijk het bed in, maar niet gelijk de daad, wel elkaar eerst op verschillende manieren verwennen.
Aangezien ik bij vraag 1 heb aangegeven alleen maar ONS gehad te hebben kan ik deze vraag niet beantwoorden. Wel kan ik je vertellen: Na een tijdje ben je het zat hehehe.
Als het geen investering is in meer seks zal ik een stuk minder moeite doen en veel meer aan m’n eigen belang denken. 
Onbewust gedraag ik me vast net iets anders, bewust seks ik niet anders. Ik probeer me altijd in te zetten om het voor de ander leuk te maken. Ik ben totaal niet met mezelf bezig tijdens seks en misschien dat een one night stand moeilijker is omdat je niet weet wat de andere lekker vindt. De zoektocht naar het genot bij die partner ligt moeilijker.  Voor mijn eigen genot moet ik wel vaststellen dat ik bij een ONS veel minder plezier beleef dan bij een relatie. Omdat ik bij een ONS altijd een condoom gebruik en ik met een condoom moeilijk tot niet kan klaar komen. Zelf neem ik daar genoegen mee en lig ik er niet van wakker als ik na een tijd neuken niet kan klaar komen. De meisjes zelf vinden dit vaak wel een punt. Ze denken dan dat ze iets verkeerd doen. Ik probeer hen gerust te stellen dat het door de condoom komt, wat niet altijd direct als geloofwaardig geacht wordt. 


Samen ontbijten of gauw de deur uit rennen?
Als alles goed is verlopen 's nachts dan maak ik een lekker ontbijt en ga ik het liefste nog even verder.
Ze blijft altijd slapen natuurlijk, ’s ochtends doen we het dan misschien nog wel een keer. De ene blijft wel nog even hangen daarna de ander gaat er dan toch maar langzaam vandoor. Ligt ook aan de plannen die we beiden hebben (denk school, werk). 
Met een ontbijtje is niets mis, dus samen ontbijten, tenzij de ander gelijk de deur uit rent.
Hangt van het meisje af. Is het een bitch waar mee je puur seks hebt gehad om het feit dat ze een bitch is, haar de deur uit schoppen. Is het een leuke meid en heb je een geweldige avond gehad, bak dan eventjes een eitje… of laat haar bakken.
Ze mag thuis lekker ontbijten zoals ze gewend is.
Hangt er vanaf, als het kan ff samen ontbijten.  Het is ook al wel eens gebeurd dat ik een afspraak had en vroegtijdig vertrok. Of dat ik haar in men bed liet liggen en ondertussen naar mijn werk vertrok met een briefje dat ze zich niet moet haasten en dat de ontbijttafel klaarstaat. 

Indien je de deur nog niet uitgerend bent, hoe neem je dan afscheid?
Met een lange kus en het uitwisselen van telefoon nummers.
Met een goeie kus.
Met een kus, en als het echt klikte misschien nog een keer een afspraakje, maar dan wel puur voor de seks.
Zie vraag hierboven, eerste catagorie gewoon dooeeeiiiii. Tweede… wat lieve woordjes, zoen erna. Was het een fantastische avond, zeg wat je ervan vond etc etc…
Ik bedank haar voor de avond en zeg haar gedag.
Er zijn verschillende scenario's,  een kort briefje op het hoofdkussen, een snelle kus aan de deur? Mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar ochtend sex ;) 


Kan er volgens jou meer voortkomen uit een ONS?
Als er echt een connectie is dan volgt er zeker een 2e keer. Seks is voor mij heel belangrijk in een relatie dus als dit goed zit is het voor mij wel de moeite waard.
Dat kan zeker!
Ja,ik denk van wel, weet het eigenlijk wel zeker, mijn huidige relatie is ook zo ontstaan.
Denk het eerlijk gezegd niet, ben al #ff0054elijk lang naar opzoek maar nog niet veel kunnen vinden. Ik geef de hoop echter niet op echter :)
Ja, getuige een aantal relaties die ik heb gehad, waardoor ik de start daarvan niet meetel als ONS. Maar terwijl het in beginsel een ONS was, bleek het al terwijl ze in bed lag bij me dat ik meer van haar wilde.
Als ik het zelf wil, zet ik me daar voor in en komt er meestal wel een vervolg. Een relatie is ook al wel eens gebeurd. Ik geloof dat het nog maar 1 keertje bij 1 keer is gebleven.  


Ooit iets heel geks meegemaakt of dik geblunderd? (of allebei hihi)Het is een keer voorgekomen tijdens de seks dat ik mijn hoofd omlaag deed en zij juist omhoog wou komen waardoor ik haar een kopstoot gaf :s niet iets waar ik trots op ben nee haha, maar gelukkig konden we erom lachen.
Ik heb ooit 2 ONS op 1 dag gehad, de 2de is toen wel ruim 1,5 jaar mijn vriendin geweest.
Wat is gek, wel ooit een meid gehad die geen relatie wilde, maar puur seks, was een ouder iemand, uiteindelijk bleek wel dat ze stapel verliefd was, ik heb dat nooit in de gaten gehad, uiteindelijk werd het een soort van stalker, was niet prettig. Geblunderd: Tuurlijk, welke man niet? Teveel gedronken en dan werk er het een en ander soms niet meer, gelukkig niet vaak gebeurd :)
Ik ben te discreet om dit te beantwoorden :) . Maar blunderen doe je sowieso. Maar het liefst zoveel mogelijk, daar kun je alleen maar van leren. We fall so we can get back up again. Dus ga onderuit, val met je gezicht op het beton! Hard! Daar wordt je sterker van.
Nee. 
Mijn blunder was toen ik 18 was, bij een van men eerste one night stands. Ik was klaargekomen en lag op haar. Ik kwam vervolgens recht en ipv de condoom rustig te verwijderen nam ik hem met men hand vast aan het topje en trok hem er in een keer af. Met als gevolg dat hij als een ballon knapte en de druppels zaad over heel het bed (en haar lichaam) verspreid werden. Gelukkig konden we er allebei om lachen en zijn er nog een aantal vervolgen geweest.  

Het gekste was een one night stand tijdens een roadtrip langs de westkust van de VS, Ik was aan het couchsurfen bij een hawaiiaans meisje dat zo dronken was dat ze de weg van de bar naar huis niet meer terug vond. Uiteindelijk seks gehad in het midden van de "highway" langs waar we dachten naar de flat te wandelen. En nog een keertje toen we eindelijk haar studentenflat teruggevonden hadden. 

Keywords: Seks, Onenightstand, One night stand, Daten, ManManual,
Related posts: Mannen over lingerie & Mannen over hun eerste keer.

6 comments:

  1. ik ken nog wel iemand die hier een verhaal kan delen :P hij zit op je opleiding! vraag maar rond. begint met een M. good luck. like your blog by the way :)

    ReplyDelete
  2. Ja psychologie, tweedejaar. Ik ben benieuwd naar jouw verdenkingen, haha!

    ReplyDelete
  3. Haha vraag het eens na zou ik zeggen ;) ik weet het niet 100% zeker maar er gaan verhalen de ronde ;)

    ReplyDelete
  4. En, al spannende verhalen gehoord?

    ReplyDelete
    Replies
    1. 08-05-12 22:36
      Hmm dat maakt me wel heeel nieuwsgierig!! Op psychologie ook echt? of alleen de uni? En bedankt voor de like :D

      09-05-12 03:31
      Oeoeoe... Weet je zeker dat ik hem ken? Ik ken maar 1 jongen met een M namelijk, das Mark Verschoor... :P Die ik echt ken.
      En ik wil weten wie jij bent :P Stuur me ns een berichtje op FB anders..

      11-05-12 22:49
      Hahaha nope, maar ik ben ook niet meer op de uni geweest eigenlijk :P
      En dan nog staat t wel heel raar als ik ga roepen: Wie heeft er een spannend verhaal over een one night stand voor me? Geef ns wat meer hints :P

      13-05-12 00:15
      Haha hoe me maar op de hoogte dan, eventueel per email want ik ben ook heeel benieuwd nu!!
      Dankje voor je complimenten en succeswens :)

      Delete
  5. Haha ja da is. Ik weet t ook nie precies haha heb ook alleen maar verhalen gehoord hoor. Volgens mij met een meiske van jullie opleiding ook, weet de naam niet (en weet t dus nie zeker).. 't Kunne er ook meer zijn haha, zo goed ken ik hem nie en spreek hem nie vaak. Zal 'm eens ondervragen als ik hem weer zie want mijn nieuwsgierigheid is maar wat gegroeid haha! Heb verder met bewondering de rest van je blogs gelezen, je schrijft leuk! Zie dat ge hard moet blokke voor aankomende tentamens, succes!

    ReplyDelete