DIY: Huis, tuin en keuken seksspeeltjes

Het is weer weekend en dan is wil je een leuke avond. De ene keer ga je stappen of bij vrienden langs, de andere keer lig je met je partner lekker op de bank een filmpje te kijken. 

Maar het kan ook heel goed zijn dat jij lekker vrijgezel bent en zin hebt. Dan kun je natuurlijk die mega-vibrator/fleshlight uit de kast halen en eens met jezelf aan de slag gaan, maar wat als je die niet hebt? 

Vanaf nu is dat geen excuus meer want ik ga eens met je doornemen welke huis-tuin-en-keuken middeltjes je kunt gebruiken for some quality me-time. 
Opmerking vooraf nog: Alles wat vrouwen kunnen gebruiken is natuurlijk ook bruikbaar voor mannen die van anale stimulatie houden.

Keuken
We kennen allemaal de grappen over komkommers en bananen, maar in iedere grap zit een kern van waarheid. In feite kun je je koelkast/diepvries gewoon open trekken en vrij veel gebruiken. De regel die je hierbij in gedachten moet houden is als volgt: Alles wat glad, hard, enigszins buigzaam en niet makkelijk breekbaar is en waar een condoom om heen kan is goed genoeg*. Maar ook in je gootsteen kastje liggen handige spulletjes, met name voor de heren.

Voor haar: komkommers, bananen, wortels (hoewel deze door het condoom heen kunnen breken), augurken, vloeibare boterflessen, Heinz ketchup-flessen etc etc. Je kunt het zo gek niet bedenken en natuurlijk bepaal je zo ook zelf het formaat en de dikte. Mocht je nou kleine dingen willen inbrengen zoals druiven etc, stop ze dan in een dikcondoom en bind er een touwtje omheen zodat je zeker weet dat alles wat erin gaat ook eruit komt.

Voor hem: Afhankelijk van wat je wilt kun je je prostaat stimuleren met dezelfde dingen als ik voor de dames al beschreef of een komkommer uithollen. Mocht je aftrekken naar een hoger level willen brengen kun je eens proberen met olijfolie en verwanten.
Daarnaast kun je ook twee wat nattere, warme sponzen in een beker drukken, plastic zakje ertussen en wat glijmiddel erin. Om zelf een fleshlight uit een Pringles-bus te maken kun je hier kijken

Voor samen: Honing, chocoladepasta, slagroom, yoghurt, jam en alle andere dingen die je maar kunt smeren kunnen heel erg lekker zijn om samen mee te stoeien. Wat dacht je bv van verschillende dingen geblinddoekt van elkaar aflikken? Zorgt voor spanning, verassing en is sexy. Let er wel op dat er niet teveel in je vagina terecht komt anders kun je maandag meteen naar de huisarts vanwege een schimmelinfectie. Daarnaast is spelen met ijsklontjes ook erg stimulerend werken, pas alleen wel op bevriezingsverschijnselen te voorkomen!
Wat nou je mag niet spelen met je eten? Have fun!

Woonkamer
Voor hem en haar: Vergeten boodschappen te doen en in de keuken niks gevonden? Kijk dan eens in de kast of je nog kaarsen hebt liggen waar je een condoom omheen kan doen. Het wordt zo ook een stuk leuker om bij de Xenos eens nieuwe kaarsen uit te zoeken, probeer maar eens af te rekenen met je gedachten al thuis in bed en zonder te lachen!
Daarnaast kan het ook fijn zijn om de bekkenstoot te proberen, heen en weer bewegen met je penis of vagina tegen of in een kussen. Let er wel op dat dit geen gewoonte wordt. Het is namelijk een bekend verschijnsel ( vooral bij jongens die net in de puberteit komen) dat men hier zo aan gewend raakt dat klaarkomen op de normale manier minder makkelijk lukt. Daarnaast kunnen er brandwonden ontstaan bij een te lange, ruwe wrijving. Meer daarover vind je hier.

Voor samen: Wil je tijdens de seks net iets dieper of een andere hoek proberen, gebruik dan de leuning of kussens van de bank. Kniel op een stapel kussens als vrouw zijnde, of leg ze onder je billen.

Samen film gekeken en nu verveeld? Bemachtig de afstandsbediening en kijk eens samen een pornofilm.

Badkamer
Voor hem: Hetzelfde idee als met het bekertje en de sponzen maar dan met een opgerolde handdoek.

Voor hem en haar: Klaarmakend voor bed sta je in de badkamer en wat doe je dan? Juist je tandenpoetsen. Maar z'n elektrische tandenborstel kun je ook voor dáár gebruiken. Er zijn zelfs speciale opzet stukjes verkrijgbaar voor dit soort doeleinden.
En wat dacht je van deo-bussen of haarborstels? Het liefst een lege en met de onderkant inbrengen. En voor de dames: de oude vertrouwde douchekop staat nog altijd hoog bovenaan in de favorieten lijst.

Voor haar en voor samen: Doe even gauw de was en ga eens op de wasmachine zitten spelen met jezelf als deze centrifugeert, dit kan ook extra leuk zijn tijdens de seks.
Of gebruik het douchegordijn eens om een lekkere olie-worsteling te houden. Haal het gordijn van de rails en leg hem op de grond in de slaap- of badkamer en grijp een fles massage of babyolie.

Slaapkamer
Voor haar: Wat dacht je van je krultang? Meestal hebben die een mooi formaat hoewel ze niet erg buigzaam zijn. Denk eraan, hij hoeft nu NIET in het stopcontact.

Voor samen: Sjaaltjes, stropdassen en dergelijke zijn leuk voor bondage spelletjes of als blinddoek.

Er zijn ook veel applicaties te downloaden om je smartphone om te toveren in een vibo.

Tuin en om het huis
Voor hem en haar: De versnellingspook van de auto, een schroevendraaier met een flink handvat, of knikkers kunnen een uitkomst bieden.

Mocht jij nog iets weten laat het dan vooral horen! 

Dingen die je beter kan ontwijken:
- Soepstengels, eieren en dergelijke, deze breken snel.
- Potloden en pennen.
- (wijn)Glazen (denk one guy one jar) tenzij het dik glas is, of lampen.
- Flessen schoonmaakspul, als er iets aan de buitenkant zit kan het condoom aangetast worden plus mocht er iets onverhoopt misgaan, die shit wil je zeker niet in je!
- Alle kleine dingen die niet echt rond zijn of scherpe kantjes bevatten, je wilt namelijk wel dat dingen terugkomen.
- Gebruik geen bevroren worsten of ijsjes, dit ook in verband met bevriezingsverschijnselen. Het zou goed moeten gaan als je voldoende blijft bewegen en het niet langer dan een paar seconden op dezelfde plek laat liggen maar ik vind dat je het beste voorzichtig kunt zijn met je intieme delen.
- Gebruik gewoon je verstand een beetje. Dingen moeten wel schoon zijn en geen scherpe delen of uitsteeksels of giftige vloeistoffen bevatten en hou rekening met elektriciteit.

* Mocht je nou iets gevonden hebben zoals wortels of kaarsen die toch wat scherpere kantjes bevatten, rol het dan in een stuk textiel en doe er dan een condoom/stevig diepvrieszakje omheen.

2 comments: