Beginnend met C

Candida, CAT-techniek, Chlamydia, Cialis, Clitoris, Cockring, Coïtus a la Florentine, Coïtus a mammilla, Coïtus a unda, Coïtus interfermoris, Coïtus interruptus, Coming out, Conceptie, Corona, Contraceptie, Cunnilingus, Cyberseks.

Candida
Zie SOA's.

CAT-techniek
Een sekstechniek voor optimale, clitorale stimulatie. Tijdens de seks probeert de man zoveel mogelijk zijn schaambeen en penisbasis tegen de vulva en de clitoris te 'schuren' om op die manier de vrouw dermate te stimuleren dat zij een orgasme kan krijgen. Je moet even goed uitzoeken hoe het voor jullie het beste werkt, een kussentje onder je kont helpt ook erbij of als de man je met zijn handen onder je billen naar zich toetrekt.

Chlamydia
Zie SOA's.

Cialis
Een behandelmiddel voor erectiestoornissen.

Clitoris
Het enige lichaamsdeel dat tot dusver bekend geen andere functie heeft dan genot schenken. De clitoris ligt aan de bovenzijde tussen de grote schaamlippen, op het punt waar de kleine schaamlippen bij elkaar komen, onder de clithood. Het zichtbare deel ziet eruit als een klein roze bolletje, de glans clitoris. Deze bevat zeer veel zenuwuiteinden en is daardoor erg gevoelig voor directe aanraking, maar bij zacht strelen of likken (beffen) kan de vrouw een groot genot ervaren. Net als de penis kan deze stijf worden wat je kunt zien als je de lippen uit elkaar duwt.
De clitoris en clithood kunnen gepierced worden, zoals je hier kunt zien.

Cockring
Een ring van metaal, rubber, leer of siliconen die om de penis geschoven wordt en als doel heeft langer een erectie te houden, eventueel in combinatie met een penispomp. Als de penis in erectie komt, zit de ring er strak omheen, waardoor het bloed de zwellichamen niet of slechts moeilijk kan verlaten en de penis stijf blijft.
De meeste cockringen worden om penis èn balzak bevestigd. Een bijkomend effect is dat de testikels dan niet te strak tegen de basis van de penis getrokken kunnen worden. Zo kan men beter met de testikels spelen wanneer een man op het punt staat een orgasme te krijgen.
Een cockring met haren of borsteltjes zorgt voor extra stimulatie van de clitoris en schaamlippen en wordt wel een geitenoog genoemd. In Sm spelletjes worden wel cockringen met spijkertjes of noppen aan binnen- of buitenkant gebruikt.
Het te lang achtereen of te regelmatig gebruiken van een cockring brengt risico's met zich mee. Doordat de bloedvaten afgekneld worden kunnen deze beschadigd raken. Daarnaast kan het langdurig hinderen van de bloedsomloop schadelijk zijn voor de penis.

Coïtus (vormen van):
Coïtus a la Florentine
Tijdens de seks houdt de vrouw de huid van de penis strak naar beneden waardoor de gevoeligheid en stimulatie voor hem toenemen.

Coïtus a mammilla
Op zn Russisch, waarbij de man de vrouw tussen haar borsten neukt die zij bij elkaar duwt.

Coïtus a unda
Seks in het water, of dat nou de douche, het zwembad of wat dan ook is. Zorg dat de vrouw nat genoeg is anders is het te stroef en kan de penis er niet in. Condooms zijn niet veilig in het water.

Coïtus interfermoris
Een soort van droogneuken zonder kleding, zonder penetratie. Dus alleen tussen de benen, dijen en schaamlippen door. Dit kan ook heel opwindend zijn als deel van het voorspel of om spanning op te bouwen.
Hou er rekening mee dat dit wel risico op SOA's met zich mee brengt!!

Coïtus interruptus
Voor het zingen de kerk uitgaan. Hierbij trekt de man zijn penis voor de zaadlozing uit de vagina. Dit is echter absoluut geen veilige techniek als je niet zwanger wilt worden!!

Coming out
Wanneer een homoseksueel persoon in zijn omgeving bekend maakt homoseksueel te zijn. Niet iedereen doet dat en ik vind dat dat ook niet hoeft.

Conceptie
Het binnendringen van de eicel door de zaadcel, de bevruchting dus in feite.

Corona
De rand van de eikel, zie eikel.

Contraceptie
Zie anticonceptie.

Cunnilingus
Beffen, het stimuleren van de vagina met de mond. Leren beffen doe je hier. Om SOA's te voorkomen kun je een beflapje gebruiken of een opengeknipt condoom.

Cyberseks
Geile praat via de computer met meestal onbekenden, soms ook in combinatie met Webcamseks.

0 reacties:

Post a Comment