How to: Meisjes aan de top!

Bron
Wat toont meer girlpower dan bovenop zitten tijdens de seks? Jij hebt de touwtjes in handen, vergroot je kans op een orgasme en geeft hem een geweldig uitzicht. Wat wil je nog meer? 

Het was nogal een gruwelijk rotwerk om de juiste posities en namen erbij te vinden dus ik heb ze aangepast zoals het mij uitkwam. Als de positie maar duidelijk is heeft het geen naam nodig toch?  Dus bij deze een aantal standjes waarmee je jezelf en hem een big 'O' bezorgd.


Cow girl: (G-spot stimulatie + clitstimulatie)

Ik denk dat dit wel de meest bekende positie is. Hij ligt op zijn rug, op bed met zijn benen bij elkaar en jij knielt over hem heen met je gezicht naar hem toe. Eventueel kan hij je heupen vasthouden ter ondersteuning en begeleiding. Nu kun je verschillende bewegingen maken.
Hou je van rustig, beweeg je heupen dan in een cirkel of beweeg omhoog en omlaag.  Dit is een sensuele beweging die hem een prachtig uitzicht geeft. Door achterover te leunen raakt hij je G-spot en daarnaast kan hij met zijn hand bij je clitoris om je op die manier net dat beetje extra geven.
Wil je sneller gaan? Leun dan naar voren of ga op zijn borst liggen en steun jezelf aan zijn schouders. Dit doe je door je armen onder zijn oksels door te laten gaan en zijn schouders vast te pakken. Op deze manier kun je ook je clit tegen zijn schaambeen wrijven waardoor jij makkelijk klaar kunt komen.
Liever lui dan moe? Ga op hem zitten en blijf een beetje hangen, hij kan door zijn voeten op het bed te plaatsen zijn heupen omhoog en omlaag bewegen waardoor hij jou neukt in plaats van jij hem. Dit kan erg intens zijn. 

Moeilijkere hurkende cowgirl (G-spot + clitstimulatie) 

In plaats van op je knieën over hem heen te zitten laat je je op je hurken over zijn pik heen zakken. Het vergt nogal wat kracht in je benen, dus misschien leuk om mee te beginnen voor je tot cowgirl overgaat. Hou zijn schouders vast om een steun te hebben en laat hem je heupen vasthouden of je billen ondersteunen. Ook hier kan hij goed bij je clit en kun je zelf zorgen dat hij je G-spot raakt. 



Reverse cowgirl (G-spot stimulatie)


Het idee is hetzelfde als de gewone cowgirl, alleen zit je nu met je rug naar zijn gezicht, op je knieën over hem heen. Door zijn enkels/onderbenen vast te pakken hou je jezelf in balans. Jij kunt zelf het ritme bepalen en je geeft hem een geweldig uitzicht doordat hij precies kan zien hoe hij in en uit je glijdt. Zelf kun je dit ook zien door onder je buik door naar achter te kijken.
Er zijn meerdere varianten op dit standje zoals op je voeten leunen waardoor je dus ook weer boven hem hurkt (zie figuur reverse cowgirl2).
Maar wat ik persoonlijk erg leuk vind is de volgende variatie. Laat hem, met zijn benen bij elkaar en gestrekt, zitten op de rand van een bank of stoel die niet te hoog is. Ga vervolgens over hem heen zitten zoals in deze plaatjes en buig je voorover naar de vloer. Voor dit standje gebruik je vooral je heupen en billen om de beweging te creëren en op en neer te gaan. Door de bank kan hij lekker achteroverleunen, hoeft hij niks te doen en heeft hij een nog beter uitzicht dan wanneer hij plat op bed ligt. 
Een hele vage variatie heb ik voor het gemak even de crazy reverse cowgirl genoemd (plaatje onderaan). Hierbij houdt hij eerst zijn benen recht omhoog in de lucht waarna jij tussen zijn benen in gaat zitten. Pas als hij in jou is kan hij zijn benen omlaag doen. Jullie zullen flink moeten oefenen om dit voor elkaar te krijgen. Voordeel is wel dat je met jezelf kunt spelen terwijl hij bezig is.



Zijwaartse cowgirl


Persoonlijk vind ik dit dus echt drie keer niks. Je moet overal zoeken naar steun en als je iets te wild bent val je om. Volgens veel sites zou dit echter tot het ultieme genot kunnen leiden voor beide partners. Misschien omdat hij je niet vaak op deze manier betreedt. Dus voor degene die het wel wat lijkt: Steun vind je op zijn buik/borst en zijn knie. Het liefste door zelf een beetje achterover te leunen en je handen dus ook schuin achter je te plaatsen. Hij kan je helpen je balans te houden door zelf stil te liggen en jou bovenbenen en eventueel onderrug te steunen. Wat hij zou kunnen doen is een paar kussen onder zijn hoofd en rug leggen zodat hij je makkelijker kan vasthouden. Door je benen dicht bij elkaar te houden lijkt het alsof je vagina strakker is.



Missionaris maar dan anders (clitstimulatie)
Hierbij lig niet jij maar hij onderop met zijn benen wat uit elkaar, knieën gebogen en zijn voeten op bed. Hierdoor kan hij zijn heupen op en neer bewegen wanneer jij plat op je rug op hem ligt met je hoofd naast het zijne. Jouw benen zijn buiten die van hem en in dezelfde houding zodat hij bewegingsvrijheid heeft. Doordat jij ook op je voeten leunt kun je met je heupen een beetje boven hem zweven terwijl je met je rug afzet op zijn borst. Hij heeft ondertussen zijn handen vrij om je te vingeren en met je borsten te spelen. Met goede oefening kun je tegelijk klaarkomen. En hoe holler je rug hoe dieper hij komt.



De lotus houding (G-spot stimulatie)


Ook hiervan zijn meerdere varianten. De bekendste, normale lotus is degene waarbij hij in kleermakerszit zit en jij over hem heen gaat zitten. Je kunt je voeten en armen gebruiken om te steunen en te bewegen terwijl hij je heupen ondersteunt. Het is een rustig en intiem standje waarbij je veel contact hebt, kunt zoenen en elkaar kunt aankijken.
Een variant is waarbij jullie beiden achteroverleunen zoals op het plaatje. Hierbij moeten jullie de beweging goed afstemmen en hij je in evenwicht houden met zijn schoot. 
Een nog extremere variant is die waarbij je je voeten op zijn schouders legt vanuit de positie op het plaatje. Hierbij moet hij het werk doen terwijl jij rustig kunt genieten van het gevoel van hem tegen je G-spot. Hij heeft daarbij een geweldig uitzicht op iedere emotie en reactie van jou op zijn beweging. Wat het voor hem meer dan goed maakt dat hij alle werk moet doen ;)


Wil je iets heel aparts?
Ga voor de verandering eens op zijn gezicht zitten als hij je wilt beffen. Dit toont hem een grote mate van vertrouwen en is voor jou ook een heel nieuwe ervaring. Leg hem wel een kussentje onder zijn hoofd en wees voorzichtig dat je niet door je benen zakt als je klaarkomt.. 





0 reacties:

Post a Comment