Spuiten of plassen? .*. Study Concludes That Women Who Squirt During Sex Actually Pee

Image Shutterstock
English below

Sommige vrouwen hebben weleens meegemaakt dat ze spoten wanneer ze opgewonden waren, of een behoorlijke nattigheid achterlieten. Wat het echter precies is wordt veelal gedebatteerd: Vrouwelijke ejaculatie of toch volwassen bedplassen? Onderzoekers zeggen nu dat spuiten toch onvrijwillig urineren is.

Vrouwelijke ejaculaat is technisch gezien een kleine hoeveelheid melk witte vloeistof die afgescheiden wordt wanneer een vrouw klaarkomt, zegt New Scientist. Spuiten, aan de andere kant, resulteert in een veel grotere golf van doorzichtige vloeistof vanuit de urethra, hetzelfde kanaal waardoor urine van de blaas komt. De bevindingen, die biochemische analyses combineren met bekkenbodem echo's werden gepubliceerd in 'the Journal of Sexual Medicine' op kerst avond.

Een Frans team onder leiding van Samuel Salama van Hopital Privé de Parly II wierf zeven gezonde vrouwen -die een terugkerende en massale vloeistof emissie (genoeg om een kopje te vullen) tijdens seksuele stimulatie hadden meegemaakt-  om uitgelokte seksuele opwinding te ondergaan." Het team heeft het bekken echografieën na het plassen en tijdens seksuele opwinding vlak voor en na de spuitende evenement opgenomen.

Alle vrouwen hadden een lege blaas vóór seksuele opwinding echter uit urine verzameld vlak voor spuiten wees erop dat de blaas bezig was zich te vullen. Urine verzameld na spuiten wees erop dat de blaas weer was geleegd, waaruit de oorsprong van de gespoten vloeistof blijkt.

De onderzoekers analyseerden ook de chemische concentraties in de urine (voor opwinding en na het spuiten) als ook het squirt-sample zelf. Deze omvatten ureum, urinezuur, creatinine (een bijproduct van spier metabolisme) en prostaat-specifiek antigeen (PSA). De laatste is een eiwit dat is geproduceerd in (mannelijke) prostaat klieren en in de "vrouwelijk prostaat", de Skene klieren; PSA is te vinden in het "echte" vrouwelijke ejaculaat. Ureum, urinezuur en creatinine concentraties waren vergelijkbaar in alle urine- en spuit-monsters.
Echter, PSA, die niet vóór de seksuele simulatie werd ontdekt in zes van de vrouwen hun urinemonsters, waren wel aanwezig in de urine na het spuiten én in het spuit monster bij vijf van de vrouwen.

Hun conclusie; spuiten is in essentie het onvrijwillig verliezen van urine tijdens seksuele activiteit, met een kleine contributie van prostaat afscheiding erbij. Salama's team werkt nu aan een protocol om te testen of de nieren sneller werken om urine te produceren tijdens seksuele stimulatie dan in andere/normale omstandigheden. En als dat zo is, waarom.

Ondanks deze conclusie toch zin gekregen om het eens te testen, leer dan hier hoe je je vriendin kunt laten spuiten, met video!!


English
When aroused, some women may experience squirting, or a rather noticeable discharge of fluid. What it is exactly and where it comes from has been hotly debated: female ejaculation or adult bedwetting? Researchers are now saying that squirting is essentially involuntary urination.

Female ejaculate is technically the small amount of milky white fluid that’s expressed when climaxing, New Scientist explains. Squirting, on the other hand, results in a much larger gush of a clear fluid, which comes from the urethra, the duct where urine is conveyed from the bladder. The findings, which combine biochemical analyses with pelvic ultrasounds, were published in the Journal of Sexual Medicine on Christmas Eve.

Read the whole English article on IFLS!!

Interested in more? read my article how to make your GF squirt and check the video!

0 reacties:

Post a Comment