10 Dingen die mannen dolgraag willen weten over vrouwen beantwoord!!

Op WomensHealthMag.com vond ik een artikel over die 10 vragen die mannen graag beantwoord zouden zien. Nou ik benieuwd, wat bleek? Alleen de vragen staan online!

Noujaaa dat kan dus niet he.. Dus wat doe ik dan? Ik val mijn vriendenkring en FB-vriendjes lastig om zoveel mogelijk meiden te vinden die antwoord wilden geven, en met succes!

De stoere dames:

Wendy, 22, studente HBO, relatiestatus ingewikkeld.
Charlène, 18, momenteel werkeloos, woont samen.
Maartje, 26, studente WO-Bachelor, single.
Emma, 20, studente WO-Bachelor single.
Esther, 23, studente WO-Master, single.
Chava, 22, werkt als piercer, verloofd.
*Een van onze lezers/dames vond dat ik er ook bij moest.., dus; Élena, 24, studente WO-Bachelor, relatie
Samira, 21, studente WO-Bachelor, relatie.
Rowena, 20, studente HBO, momenteel in een ‘friends-with-benefits’ vs. ‘relationship’ crisis. Een moeilijke relatie van 3  jaar achter de rug. Een half jaar in vrijgezellenland, waarin meneertje ‘friends-with-benefits’ al vrij snel kwam opdagen. Voorlopig nog geen vaste relatie (met alle consequenties) voor mij!
Demi, 19, signmaker, in een relatie.
Dorien, 25, media adviseur, verloofd.
Minoes, 18, uitkering en zoekende naar een studie, woont sinds kort samen.


Heren, read now and thank us later!

1. Waarom wil mijn ex nog vrienden blijven?
W: Ik denk dat vrouwen veel hechten aan de leuke momenten die je samen hebt gedeeld en willen dit niet verliezen. Vaak is je partner toch ook je beste vriend geworden.
Maar misschien stiekem ook wel een beetje uit controle, als je nog contact hebt weet je ook of hij een ander heeft en wat hij uitspookt.
C: Als je ex nog vrienden wilt blijven, is ze duidelijk nog niet over je heen. Anders zou ze je niet eens meer willen aankijken.
M: Geen idee, waarschijnlijk heeft het te maken met de emotionele band die is opgebouwd en vrouwen zijn misschien wat afhankelijker opgesteld. Zelf hou ik niet actief contact met mijn exen, contact verbreken is lastig maar wel beter (maar dat is misschien persoonlijk).
E: 2 opties: 1. Ze wil het op een ‘vriendelijke’ manier uitmaken en plakt het gedeelte dat ze vrienden wil blijven er maar achteraan 2. Ze wil je stiekem toch nog wel erg graag in de gaten blijven houden.
E: Omdat ze jou wil laten inzien wat je mist en dat je de grootste fout van je leven hebt gemaakt door de relatie te beëindigen of te laten beëindigen. Als ex laat ze zich dan van haar beste kant zien, waardoor jij hopelijk inziet hoe idioot je bent dat je zo’n geweldige vrouw laat gaan. Ook blijft jouw ex met jouw vrienden onder het mom: “Keep your friends close, keep your enemies closer”.
C: Omdat ze je, ondanks dat jullie geen relatie meer hebben, nog wel heel aardig vind! Dit is denk ik de meest oprechte reden die vrouwen hebben. Soms is het ook omdat ze toch nog wel iets voor je voelt en dan is een vriendschap beter dan niets. Maar meestal is het omdat ze je gewoon nog steeds tof vind, dus zie het als een compliment!
É: Als zij het uitmaakt is het vaak om het 'makkelijker' uit te maken, dan klinkt het namelijk minder hard. En tbh, het houdt je opties open. Als jij het uitmaakt is het veelal een wanhoopsdaad omdat zij er nog niet klaar mee is, als jullie het samen uitmaken is het vaak om het een beetje soft uit te maken, zonder ruzie en soms kan dat best goed verlopen!
S: Ze voelt nog iets voor je, of wil graag weten wie je volgende partner is (om haarzelf ermee te kunnen vergelijken). Of ze wil oprecht vrienden blijven omdat ze om je geeft. Het hangt af van de vrouw.
R: Voor ons vrouwen is dat zo’n logisch gegeven, als je ‘normaal’ uit elkaar gaat. We willen de persoon niet uit het oog verliezen. Ik denk dat ik het inderdaad fijn zou vinden om vrienden te blijven, omdat je van die persoon houdt en jaren- of maandenlang alles met elkaar hebt gedeeld. Wij vrouwen zijn oprecht benieuwd hoe het verloopt met je zieke moeder of je school.
Daarnaast zijn wij vrouwen ook een stuk gevoeliger en willen simpelweg de persoon niet kwijt. Ik heb dit namelijk niet tegen de ex gezegd waarmee ik een slechte relatie had.
D: Omdat meisjes heel erg naar hun ex opkijken, en ze een persoon nodig hebben die ze lief moeten hebben. En in sommige gevallen is er hoop dat de relatie weer goed komt.
D: Omdat we de man nog niet kunnen laten gaan.
M: Omdat je ex nog niet over je heen is, en jou niet volledig kwijt wilt. Of ze wil seks met der ex!!!


2. Hoe kan ik het beste op een mooie vrouw afstappen?
W: Door spontaan , zelfverzekerd maar niet arrogant en vooral niet te hebberig over te komen. Een vrouw zoekt van zelf wel oogcontact als ze interesse heeft in toenadering. Zo niet, probeer het dan ook niet. Ze heeft je waarschijnlijk allang gezien en heeft geen interesse.
C: Wees altijd zelfverzekerd en kom niet met van die gladde praatjes aan, dat is gewoon té cliché. Wees jezelf, tenzij je zo iemand bent die graag zit te scheten en te boeren, wees in dat geval iets minder jezelf.
M: Zelfverzekerd. En het helpt als je iemand via via al kent zodat die je kan voorstellen.
E: Complimentjes zijn altijd goed! Wees gewoon jezelf, maak oogcontact, kijkt ze veel terug? Stap op haar af en geef haar een complimentje dat valt zeker in de smaak
E: Niet te snel ;) speel eerst een beetje met de mooie vrouw op een afstandje! Als je dan het lef hebt om er op af te stappen, zorg dan voor een charmante openingszin (niet te cliché) en luister naar haar!
C: Je niet teveel focussen op het feit dat ze mooi is. Daar wordt je namelijk alleen maar zenuwachtig van. Probeer er zonder oordeel in te stappen. Doe niet overdreven je best want dat voelt ze gegarandeerd en het resulteert vaak in klungelige gesprekken. Wees jezelf! (een beetje oppoetsen mag natuurlijk altijd ;) je hoeft haar niet meteen te vertellen wat je slechte kwaliteiten zijn).
É: Herhaaldelijk oogcontact is een 'come and try me', een lachje erbij? Dan kun je al bijna niks meer fout zeggen, dus go for it. Bied iets te drinken aan, ja het is cliché, maar je breekt wel het ijs. Of geef een gemeend, speciaal compliment. Ik bedoel, dat we mooie ogen hebben dat weten we allang.. Maar ook een 'heej, ik wilde even kennismaken, alles goed?' is al voldoende.
S: Niet interessant lopen doen. Zeg gewoon “hallo” en vraag hoe het met haar gaat. Dan merk je vanzelf wel of ze interesse heeft of niet.
R: Ik denk dat je over het algemeen op honderd manieren op een vrouw af kan stappen. Als ik mij in de mooie vrouw verplaats, zou ik niet dat geslijm van je willen horen. Ik weet dat ik mooi ben, dus overtuigen hoeft niet. Je moet het me wel een keer zeggen, maar maak daar niet het onderwerp van haha. Ik vind het fijn als een man zelfverzekerd is, dit vind ik zeker een prioriteit. Ik denk dat een knappe vrouw zich meer richt op zelfverzekerde mannen, omdat zij ook zekerder van zichzelf zijn. Je hoeft bij mij niet aan te komen met slappe openingszinnen. Een grapje daarentegen is beter!
D: (in mijn geval), hey, nice ( vul kledingstuk of tattoo in)! En dan over een random onderwerp beginnen.
D: Zelfverzekerd en met n lekker luchtje op.
M: Sociaal en geïnteresseerd zijn, maar probeer niet te pushen of een intimiderende houding aan te nemen.


3. Welk lichaamsdeel van de man vinden vrouwen het mooist?
W: Een goede borstpartij en mooie brede armen.
C: Het ligt natuurlijk een beetje aan de vrouw zelf. Persoonlijk vind ik de kaaklijn (ja kaaklijn) en de handen het mooist. Ik hou zelf niet zo van helemaal afgetrainde mannen.
M: Dat hangt een beetje af van de man, persoonlijk moet het totaal pakketje gewoon in orde zijn en is zijn charme vooral van belang.
E: Een mooie buik!
E: Dat is een kwestie van smaak natuurlijk… Ik vind ’n lekker kontje wel héél mooi.
C: Ik durf niet voor alle vrouwen te spreken maar ik persoonlijk vind de buik vaak mooi, mits deze past bij het lichaam. Dus nee mannen: niet persé een sixpack…. Mag wel natuurlijk..
É: Oe ik ben hier echt de verkeerde voor.. Ik hou van mannelijk en gespierd, stoppelbaardje, grote, sterke handen, een brede borst, grote biceps, sixpackjes.. maar buiten dat, verzorging staat voorop. Als jouw haar van de gel uit elkaar valt, vlekken op je kleding, je gezicht vol puisten of weet ik veel wat, dan mag je het lichaam van een Romeinse god hebben en houden.
S: Ik denk dat dit heel verschillend is. Ikzelf vind wel de ogen en de lippen.
R: Ik ben dol op handen van mannen! Ik kijk er altijd naar, speel met mn vingers door de zijne en vind het dan ook heerlijk om ze op mijn lichaam te voelen.
D: Je ogen.
D: De kont.
M: Dat ligt aan de meid, wat ze van je wil, en welke prioriteiten ze heeft aan een man. Mijn voorkeur gaat naar de houding, en zijn doen en laten, en qua lichaam, zijn lach!


4. Maakt het voor vrouwen uit of we onze baard trimmen?
W: Ik kan niet voor andere vrouwen spreken, maar bij jonge mannen vind ik een lange baard meestal niet sexy. Een goed getrimde stoppelbaard is veel aantrekkelijker.
C: Ligt er ook een beetje aan, een baardje kán sexy zijn, maar als je op sinterklaas gaat lijken bijvoorbeeld, vinden de meesten dat wat minder. :’)
M: Ja. Niets mis met een baard, kan heel mannelijk en sexy zijn, maar ik heb wel eens iemand gezien die het gewoon laat groeien en dan zag het er meer uit als een bos schaamhaar :s
E: Een baardje is top! Mannelijk en stoer, laten staan die handel dus
E: Kort antwoord: Ja.
C: Ja. Ongeacht of een vrouw een baard aantrekkelijk vind of niet, ziet het er wel verzorgd uit. En dat vinden we fijn!
É: Ja, ook dat is verzorging. En dan nog wat, het ziet er alleen uit als je ook fatsoenlijke baardgroei hebt. Als je teveel nog kale plakken enzo hebt of licht blonde of rood baardhaar, laat het dan alsjeblieft. Alleen een donkere kaak is sexy, en dan gemillimeterd, geen hele baard. Oh en please, pas op met beffen, blijf hoog met je tong en duik niet met je hele gezicht erin, want die dingen prikken XD.
S: Again, iedereen heeft zijn eigen voorkeuren. Ik vind dat trimmen wel belangrijk is, want het staat in mijn ogen verzorgder. Maar zolang een man zijn gezicht goed wast en zijn gezichtshaar goed bijhoudt kan alles mooi zijn.
R: Ja zeker weten! Als je met me in bed belandt, ondanks de baard, wil ik je hoofd niet tussen mijn benen hebben. Oeh dat gaat al snel schuren en dat doet pijn! Daarentegen hoef je niet altijd met je hoofd tussen mijn benen te hangen haha en vind het vaak voor de afwisseling leuk staan. Dus soms wat haar laten staan, is best oké!
D: Ik houd persoonlijk van kale kinnen.
D: Ja, een onverzorgde baard is niet mooi.
M: Ook dat verschilt qua smaak, verzorging staat op nummer een, een frisse look is wel een pluspunt..

5. Hoe krijg ik mijn vriendin zover om wat avontuurlijker te worden in bed?
W: Communiceren. Maar dan ook écht communiceren. Geef haar vooral niet het gevoel dat ze te min voor je is, daar wordt het niet beter van.
Als je wil weten hoe zij er over denkt is het het slimste haar gewoon op de man af te vragen hoe ze over dingen denkt.
Ohja en kom vooral met een duidelijk verhaal hoe jij je fantasieën wil realiseren, anders weet de vrouw ook niet wat ze moet veranderen.
C: Praat er met haar over, zeg wat je fijn en leuk vind. Vraag natuurlijk ook wat zij leuk zou vinden.
M: Geen idee, ik probeer altijd om mijn vriendje wat avontuurlijker te maken in bed…
E: Neem zelf de touwtjes in handen en verwen haar. Het bevalt haar vast wanneer jullie veel dingen uitproberen en zij zal dan zelf ook wat sneller het voortouw nemen. (+ kijk een keer samen porno).
E: Niet… Het moet echt vanuit haar komen. Als je het een handje wil helpen (niet letterlijk), ben dan vooral geduldig. Als het in haar zit, komt het met geduld er vanzelf uit ;).
C: Lastig. Het is erg afhankelijk van de vrouw. Sommigen hebben het gewoon niet in zich of willen het niet in zich hebben (goede woordkeus). Maar je beste kans is om een concreet te vertellen wat je leuk zou vinden. Vooral niet pushen! Het is een beetje een dooddoener maar je bent hier het beste af met geduld en een open gesprek over wensen en voorkeuren. Sommige vrouwen reageren goed op een compromis. Iets wat zij wil en iets wat jij wil.
E: Erover praten en proberen. Niet alles hoeft uit den treuren besproken te worden voordat je het doet. Begin een keer met wat stoute woordjes en kijk naar haar reactie, probeer eens wat andere standjes of zeg 'hej ik zag laatst dit en dit, lijkt je dat wat', of 'het lijkt me lekker als je dit of dat eens zou doen bij me, zou je dat willen/durven/heb je dat weleens gedaan'? Zolang het geen ingrijpende dingen zijn (zoals opeens in vinger in haar kont tijdens het beffen) hoef je niet eerst toestemming te vragen.
Mocht je wel echt iets geheel anders willen, bespreek het dan op een rustige manier, en bv tijdens de afwas ofzo (dan hoef je elkaar niet te zeer aan te kijken, en je scoort punten door af te wassen haha).
S: Praat met haar, leg voor wat je denkt en vindt. Je moet in je relatie over dit soort dingen kunnen praten. Verwacht niet van haar dat ze pornoster-trucjes zal uithalen en heb geduld en respect voor wat zij wil. Misschien heeft ze zelf ook wel leuke suggesties. Ook heel belangrijk is dat als je nieuwe dingen uitprobeert je duidelijke afspraken moet maken. Stop met een bepaalde actie als je dat wordt gevraagd, bijvoorbeeld.
R: Laat haar niet alleen kennis maken met jouw fantasiën, maar ook met haar eigen fantasiën. Het avontuurlijke is zo breed en het hoeft niet direct jouw fantasie te zijn. Die kan later geïntroduceerd worden toch ;)
D: Het haar vragen.
D: Ben er open over en praat er veel over. Dat kan n hoop doen ;).
M: Probeer dingen uit, en vraag haar of ze het fijn vind, je kan zelf ook een leuke verrassing te bedenken, als je open kan zijn met je relatie kun je hier ook goed over praten (geef tips, of kom met ideeën).

6. Hoelang moet ik wachten met bellen nadat ik haar nummer heb gescoord?
W: Niet bellen! App of sms. Persoonlijk heb ik er geen problemen mee als een man de zelfde avond nog iets van zich laat horen. De mannen die mijn nummer krijgen vind ik zelf ook leuk genoeg om weer eens te spreken. Maar geen stalkers. please
C: Pff wat een vragen… Dat ligt er ook weer aan. De meesten vind het niet zo fijn om meteen overspoeld te worden. Ik zou zelf 2 dagen wachten, hou haar een beetje in spanning, maar laat haar niet hopeloos lang wachten.
M: Bellen is de verkeerde stap denk ik, het is wel handig om binnen 24 uur contact te leggen door middel van bijvoorbeeld een berichtje. Gewoon laten merken dat je het gezellig vond.
E: De volgende avond stuur je haar een berichtje.
E: Persoonlijk vind ik bellen niet zo’n goede eerste zet nadat je haar nummer hebt gescoord. Ik zou het liefst hebben dat ik de dag erna wakker word met een leuk smsje.
C: Hoezo is er het idee dat je een bepaalde tijd moet wachten? Ik vind het persoonlijk alleen maar vervelend als ik een jongen mijn nummer heb gegeven en hij wacht weken met bellen/appen. Gewoon de volgende dag een appje sturen kan wat mij betreft. Het zit hem meer in wát je dan stuurt denk ik.
É: Was het een een leuke meeting in de kroeg? App (bellen is niet meer van nu) dan de dag erna ergens in de middag, zo van hoi, al wakker (, wat deed je in mijn droom vannacht)? Soort van grapje dus, zo begint de dag altijd leuk. Na twee dagen niks gaan we denken dat je een player bent of n ander hebt.
S: Ik denk dat je de dag erna gerust kunt bellen.
R: Ik denk twee á drie dagen. Dan ben ik je nog niet vergeten en kom je niet té enthousiast over.
D: De avond zelf whatsappen, en de volgende dag bellen.
D: Zeker niet te lang dat maakt n vrouw onzeker. Dus de volgende dag is goed.
M: Als je haar oprecht leuk vindt, zou ik zeggen BELLEN!! Wil je haar alleen als friend with bennefits, houdt haar op afstand en hou 't bij appen, tot je wat meer van haar wilt, zou niet geef haar geen onnodige hoop!!

7. Hoe maak ik het beste indruk op een vrouw tijdens onze eerste date?
W: Ouderwets door een gentleman te zijn. Wij vrouwen houden best van cliché; bloemetje, etentje, een man die de deur open houdt en naar je verhalen luistert.
C: Zie vraag 2. Daarbij, de meesten vrouwen vinden het charmant als je de deur voor haar open houd, stoel voor haar aanschuift, enz. Soms is het een beetje cliché, maar vaak vinden vrouwen dat wel romantisch.
M: Ligt eraan wat je gaat doen. Zorg dat je bekend bent met simpele dingen zoals tafelmanieren als je uit eten gaat (vork links, niet met open mond kauwen, of met volle mond spreken, etc.).Voor de rest zorg dat je leuk gekleed bent, lekker luchtje op maar niet te veel.
E: Neem initiatief! Verras haar met een originele date.
E: Wees attent, zelfverzekerd (maar niet arrogant) en luister naar de vrouw!
C: Door te zijn zoals je was op het moment dat ze ja zei tegen de date. Het komt niet op een woordje of een andere haarstijl maar ze zei ‘ja’ tegen je verzoek om een date voor een reden. Ze zag kennelijk toen wat in je dus hou dat vast. En daar gaan we weer: wees jezelf. Als je een cadeautje voor haar meeneemt, denk er dan goed over na. Een bloemetje is leuk, maar wel een beetje cliché. En daarnaast: hoe handig is het voor haar om de hele date met een bos bloemen rond te lopen?
É: Ik sluit me aan bij de meeste. Net als een sollicitatiegesprek is dit het jouwe voor haar. Maak indruk, maar don't try too hard. Ga iets ontspannends/leuks doen (niet té actief) en het liefs niet bij een van jullie thuis, das iets té. Een film kan best, maar alleen als je ervoor iets drinkt of erna nog iets gaat eten, dan heb je meteen gespreksstof.
Als je dan praat, luister ook naar haar, vertel natuurlijk ook over jezelf, maar ga niet liegen, want dat hebben we snel genoeg door. Wees ontspannen, maar eens een grapje. Wat betreft de rekening, biedt altijd aan te betalen, dat is mannelijk. We roepen wel dat we zo zelfstandig zijn, maar dat valt reuze mee en je krijgt een dikke plus omdat je weet hoe het hoort. Wil ze splitten? Zeg dan dat je het waardeert, maar dat het jouw date is/jij het graag wilt doen.
S: Luister naar haar en vraag haar over haarzelf. Vrouwen (en mensen in het algemeen) praten graag over zichzelf. Wees niet te passief, maar ook niet te opdringerig. Het moet geen kruisverhoor zijn, maar je praat ook niet constant over jezelf. Heb jij de date voorgesteld? Dan wordt er verwacht dat je betaalt. Maar als zij voorstelt om de rekening te delen, doe dat. Misschien is ze een onafhankelijke vrouw, neem haar dat niet af. En niet elke vrouw houdt ervan om fysiek te zijn op de eerste date. Dus probeer het ook niet te erg. Laat wat hints vallen, zoals haar bijvoorbeeld vriendelijk op haar bovenarm te raken. Houdt je handen van de borsten, bovenbenen en haar gezicht. Wees subtiel en laat haar leiden. Als ze niet fysiek wil zijn op de eerste date, wees dan niet bang dat het aan jou ligt. Misschien wil ze het gewoon rustig aan doen.
R: Doe iets creatiefs. Neem haar mee naar iets leuks. Iets waar je haar iets kan laten zien of een plek waar jij en/of zij niet vaak komen. Mijn leukste date was in een gamehall, waar een bar bij zat.
D: Complimentjes geven, en niet te veel opscheppen. Interesse tonen...
D: Zie er goed uit en zelfverzekerd en verwen de vrouw.
M: Door jezelf te zijn, probeer haar niet te pushen, en stel open vragen, en durf eerlijk te zijn, (wat mannen tegenwoordig bijna nooit zijn).


8. Is er een manier om zeker te weten dat een vrouw je echt leuk vind in plaats van alleen aardig doet?
W: Als haar hints (als ze je leuk vind weet je dat écht wel) niet duidelijk genoeg zijn, zit er niets anders op dan haar gewoon te vragen hoe ze over je denkt.
C: Vraag het haar? Vrouwen zijn eigenlijk best wel te vergelijken met mannen. Wij snappen ook vaak de kleine hints niet (ook al zeggen we van wel). Wees duidelijk.
M: Persoonlijk vind ik aanraking altijd een hele stap. Ik kan gezellig met iemand praten en lachen en doen, maar als ik ze leuk vind dat zal ik nog een keer mijn hand op zijn schouder leggen of iets dergelijks.
E: Vraag het, dan weet je meteen waar je aan toe bent.
E: Ja. Het typische van vrouwen… Signalen… Hints… Ze geeft ze af als ze je echt leuk vindt. De kunst als man is om ze op te vangen ;) Vaak zien mannen ze alleen niet, en als ze de signalen wel zien, weten ze vaak niet wat ze met de signalen duidelijk wilt maken. Lichaamstaal!
C: Ja. Je vraagt het aan haar. Je kunt daarna niets meer doen dan haar geloven op haar woord. Als achteraf blijkt dat ze loog ligt het dus aan haar. Niet aan jou. Gauw naar de volgende!
É: Ja, dat ligt een beetje aan de vrouw wel. Gaat ze vooral met vrouwen om dan is veel aandacht/grapjes en terloopse aanrakingen zeker een hint. Gaat ze meer met mannen om, dan zul je ook verschil zien. Meestal omdat ze dan specifiek met jou over bepaalde onderwerpen zal praten, die vaak gevoeliger liggen. Maar hej, van vragen is nog nooit iemand gestorven.
S: Vraag het haar. Een meer accurate manier is er niet.
R: Vraag haar op date. Ik weet het anders ook niet haha
D: Als ze je tagd op facebook enzo, en flirterige emoticons zoals :$ gebruikt enzo.
D: Vragen!
M: Vrouwen laten dit vaak genoeg weten met hints, mannen zien die hints niet helaas.. dus ik kan jou moeilijk uitleggen hoe je dat kunt weten, je kan in iedere geval haar testen en zelf hints geven, en kijken hoe ze daarop reageert.


9. Waarom kan ik mijn vriendin niet laten komen tijdens de seks?
W: Als ze zelf of met speeltjes wel klaar komt, doe je waarschijnlijk iets verkeerd. Misschien moet je je trots aan de kant zetten en haar gewoon vragen hoe je jouw skills kan verbeteren. Jullie hebben uiteindelijk toch het zelfde einddoel.
C: Uit eigen ervaring weet ik dat je dan iets niet goed doet. Je hebt er natuurlijk vrouwen tussen zitten die gewoon geen orgasme kunnen krijgen, maar als je een beetje geduld hebt en oefent (ik herhaal: vraag wat ze lekker vinden) dan komt dat wel goed. En vaak heb je een beetje hulp nodig, van speeltjes bijvoorbeeld.
M: Niet alle vrouwen komen even makkelijk klaar. Ze hebben meestal langer nodig dan mannen. Als een vrouw zichzelf kan klaar laten komen met masturberen dan moet het voor jou wel mogelijk zijn om haar klaar te laten komen met goed voorspel. Probeer ook eens wat andere standjes, soms helpt dat.
E: It’s all about the clit! Experimenteer daarmee en vraag haar wat ze echt lekker vindt. Praten over seks maak het makkelijker én leuker. ;
E: Er zijn veel mogelijkheden waarom je vriendin niet komt tijdens seks. A) Ze heeft pech, want ze is een van de pechvogels met anorgasmie, B) Ze merkt dat je teveel je best doet om haar te laten komen, waardoor de druk om klaar te komen dusdanig hoog is dat het niet lukt, C) Je drukt op het verkeerde knopje, zoek het juiste knopje.
C: Weer een lastige vraag. Zou ik eigenlijk een uitgebreid gesprek met jullie moeten hebben over jullie sexleven haha! Nee..of je doet iets niet goed, je stelt haar niet op haar gemak, je raakt haar niet op de juiste plekjes aan, je steekt niet genoeg tijd in het voorspel of ze heeft eigenlijk gewoon geen zin. Of! En ja mannen dit kan ook: het ligt aan haar. Misschien komt ze zowiso erg moeilijk klaar of durft ze zich niet te laten gaan. Ik zou zeggen: praat erover met haar, dan kom je er het snelst achter waarom het niet wil lukken. Ervan uitgaand dat ze eerlijk tegen je is natuurlijk.
É: Gebrek aan inspanning of kennis (vooropgesteld dat ze wel kan komen). Probeer verschillende dingen en laat haar weten dat jij het ook voor jezelf doet en niet alleen voor haar. De meeste vrouwen komen niet van penetratie, dus zorg voor een goed voorspel en lik haar de 7e hemel in. Die favor wordt zeker returned.
Is ze nog nooit gekomen, ga dan samen op zoek en gebruik desnoods de kennis die je bij ex(en) of via vrienden hebt opgedaan.

S: Tja, niet elke vrouw heeft het “geluk” om tijdens de seks klaar te komen. Dat ligt niet altijd aan jou. En vraag anders of ze je misschien een handje wil helpen ;)?
R: Dat is de hamvraag.. Waarom kunnen zoveel vrouwen niet komen tijdens de seks. Dat ligt bij de vrouw en ik denk dat dat aan haar is om dat aan te geven. Zij moet dat ook uitzoeken. Er komt soms zoveel bij kijken. Een ontspannen sfeer, soort voorspel, de locatie, gedachtes. Als jij bij je vriendin aangeeft, dat haar wil helpen met klaarkomen zal zij er ook sneller voor open staan. Zij durft het misschien niet aan te kaarten, omdat ze bang is jou daarmee te kwetsen. Hiermee neem jij het touw wel in handen. Maar het is haar onderzoek en ontwikkeling, waarbij jij aan haar zij kan staan.
D: Dat verschilt per vrouw. Je kan wel de clitoris stimuleren.
D: Waarschijnlijk omdat je het nooit gevraagd hebt hoe je het moet doen.
M: Als je het goed doet komt ze gewoon hoor, ik bedoel sommige mannen stoten gewoon niet goed, of het meisje kan niet ontspannen en/of is preuts, dus durft ze niet te genieten. Tot slot, sommige meisjes komen nou eenmaal niet van seks, dus probeer je te focussen op haar (en haar clit) in plaats van op jezelf!!


10. Hoe ontsnap ik de 'friendzone'?
W: Niet! Als een vrouw je ziet als ‘gewoon een vriend’ dan zal dit waarschijnlijk nooit veranderen.
C: Door haar te vertellen dat je haar leuk vind, meer in haar ziet dan een gewone vriendin. En als ze dan verteld dat ze je toch liever als vriend ziet, dan heb je denk ik gewoon pech, bij mij wel in ieder geval. Oh voordat ik het vergeet: wees lief, luister, begrijp haar (ook al begrijp je haar niet) Wees de jongen die zij wilt. En als beste vriend, weet je dat denk ik zelf wel.
M: Weet zij dat jij denkt dat je in de friendzone zit? En soms is het lastig, maar vrouwen willen niet met iedere man een relatie beginnen, dus daar is ook wat affeptatie voor nodig. Wil je die persoon dan als vriend houden, of wil je echt meer en pijnig je jezelf er alleen mee?
E: Zeg niet overal ja en amen op, we willen een échte vent!
E: Door eerlijk te zijn over jouw gevoelens. Praat er met haar over. Hoe langer je wacht, hoe kleiner de kans wordt dat het iets tussen jullie wordt.
C: Ik denk dat dat erg moeilijk is. De friendzone is er niet voor niets. Kennelijk ziet ze niet in jou wat jij in jezelf ziet. Zegt overigens niets over jou als persoon maar voor haar is die klik er gewoon niet. Ik zou proberen door te gaan met je leven. Dat betekent dus niet haar nooit meer zien/spreken/steunen/aan het lachen maken, maar dat betekent je blik verder laten gaan dan dat ene meisje. En wie weet komt ze ooit nog terug van haar beslissing maar ga daar niet op lopen wachten. En als je het echt niet los kan laten: blijf achter haar aangaan maar niet op een manier dat het vervelend wordt. Ik heb mijn verloofde ook bijna 3 jaar in de friendzone gezet om later toch hopeloos verliefd op hem te worden. Het is mogelijk, maar niet aannemelijk.
É: Vrijwel niet... Zorg dat je daar niet inkomt door een vent te zijn en niet zomaar alles te accepteren, loop haar niet als een hondje achterna maar ga ook niet met haar lopen spelen, dan raak je haar eerder juist kwijt.
S: Door duidelijk te maken wat je voor haar voelt. Zij kan jouw gedachtes niet lezen. Dus vertel het haar. Misschien vindt ze jou ook wel heel leuk? En zo niet, dan is er geen ontkomen aan de friendzone.
R: Ik zeg maar zo: “If you always do, what you always did.. You will always get, what you always got.” Dus hup, verander je gedrag. Gedraag je niet als een vriend!
D: Door eerlijk te zeggen wat je voor haar voelt.
D: Ben duidelijk in wat je wil.
M: Door meer tijd door te brengen met die meid waar je zo gek op bent, stapsgewijs laten weten dat je interesse hebt, en uiteindelijk merk je wel wat zij wilt en of je het bespreekbaar kan maken...

Lieve, lieve dames, een dikke, vette pluim voor jullie ongelooflijk goede en eerlijke antwoorden! De heren mogen jullie dankbaar zijn!!
Guys, doe hier je voordeel mee, en laat vooral ook even weten wat jullie geleerd hebben hiervan!

P.s. Misschien leuk de volgende keer de 10 meest prangende vragen van vrouwen te behandelen? Dus ladies, stuur ze vooral in! En heren, return the favor!

0 reacties:

Post a Comment