L-Carnithine voor een gezondere pik!

Bestel deze nu!
Lieve Mannen, vanmiddag vond ik dit artikel:
Penis Gevoeligheid en Nerve Gezondheid – Hoe Acetyl L Carnitine Kan Penis Sensation verbeteren

Volgens een rapport van de Universiteit van Maryland Medical Center, acetyl L carnitine, of ALCAR, een belangrijk aminozuur, heeft een breed scala aan voordelen voor de gezondheid die positief van invloed kunnen zijn seksuele prestaties, seksuele genot en de algehele penis gezondheid. Mannen, bij wie een verminderde gevoeligheid, maar ook tal van andere penis-gerelateerde zaken, moeten zich bewust zijn van de penis voordelen voor de gezondheid van de ALCAR en hoe het kan hun op lange termijn kan de seksuele activiteit te genieten van invloed zijn. (24 juni 2012)

Sporters onder jullie kennen L-Carnithine wel, een aminozuur en een lichaamseigen stof, die voornamelijk ook in stackers gebruikt wordt om af te vallen.


Een aantal voordelen op een rijtje:
- Zenuwcel reparatie: acetyl L carnitine is nodig om de beschadigde zenuwcellen te herstellen en het bevorderen van de mogelijkheid om seksueel genot te ervaren.
- Tegen de ziekte van Peyronie.
-  Verhoogde erectiele functie: Mannen die gebruik hebben gemaakt van ALCAR rapport langere erecties en meer bevredigende orgasmes.
- Verhogen van visualisatie en ontspanning: Van belang zijn factoren in de het genot van masturbatie en seks.
- Bescherming tegen schade aan het milieu (van het lichaam): Waaronder het vertragen van het verouderingsproces en het helpt het lichaam ernstige ziekten te bestrijden als kanker die vaak het gevolg van celbeschadiging.

Natuurlijk begrijp ik wel dat de meeste sportmannen juist massa willen kweken, toch zou ik vanwege deze voordelen daar nog eens over nadenken en maar meteen gaan droogtrainen, Girls love abs ;)

En natuurlijk ken ik ook een geweldige internetsite waar je meteen je supplementjes kunt inslaan: Voedinsstore.com voor de beste kwaliteit en de beste prijs! 

0 reacties:

Post a Comment