6 redenen waarom slikken goed voor je is

Ik krijg wel vaker vragen over sperma slikken en of dit wel goed voor je is of klachten dat het vies zou zijn dus besloot ik daar eens aandacht aan te besteden.

Niet iedereen slikt na het pijpen, ondanks dat (bijna) iedere man er he-le-maal wild van wordt! Redenen lopen uit een van het is vies tot 'vind ik gewoon niks'.

Ik ga jullie echter nu DE redenen geven om voortaan wel te slikken en tips om het lekkerder te maken! Want wist je dat sperma slikken gezond is? Klik op tell me more voor alles hierover!

Reden nr 1. Sperma houdt je jong!
De Graz University wetenschappers in Oostenrijk zeggen dat de stof die in menselijk sperma, bekend als spermidine, het volgende wapen in de strijd tegen veroudering kan zijn.
Ze hebben ontdekt dat spermidine verouderingsprocessen vertraagt en de levensduur in gist, vliegen, wormen, muizen en menselijke bloedcellen verhoogt ​​door het beschermen van cellen tegen schade.
De onderzoekers wijzen erop dat de veroudering van cellen gebeurt wanneer het proces waarbij beschadigde cellen of delen van cellen worden gerecycled, wetenschappelijk bekend als autofagie, misgaat. Verder stellen zij dat spermidine concentratie ook met de leeftijd afneemt.
Tobias Eisenberg, een van de onderzoekers, zegt dat dit de "heilige graal van verouderingsonderzoek" is.(bron)


Reden nr 2. Sperma helpt tegen o.a. Alzheimer!
Hetzelfde stofje als hierboven genoemd helpt ook tegen ouderdomsgerelateerde ziektes als Alzheimer en Parkinson.


Reden nr 3. Sperma maakt gelukkig!
Uit een recente studie aan de State University van New York in Albany is gebleken dat sperma kan werken als antidepressiva. Vrouwen in deze studie die seks hadden zonder condoom vertoonden minder tekenen van depressie dan vrouwen die condooms gebruikten of geen seks hadden.
In feite zijn de resultaten geen complete verrassing, omdat sperma bevat een aantal stemmingsveranderende hormonen, waaronder testosteron, oestrogeen, follikelstimulerend hormoon, luteïniserend hormoon, prolactine en verschillende prostaglandines. Sommige van deze zijn ontdekt in een vrouw het bloed binnen enkele uren na de blootstelling aan sperma. (bron)


Reden nr 4. Sperma bevat vitamientjes!
Zaad bevat namelijk Calcium, Kalium, Keratine, Magnesium, Fosfor, Vitamine B12 en C, Fructose en Zink. Daarnaast bevat het ongeveer 15Kcal per ejaculatie (ongeveer 5Kcal per theelepel). Dit betekent echter niet dat je voortaan geen fruit meer hoeft te eten, want het is helaas bij lange na nog niet genoeg om van te leven.


Reden nr 5. Sperma helpt om zwanger te blijven!
Op de een of andere manier raakt je lichaam bij regelmatige blootstelling gewend aan het sperma van je partner waardoor de kans op het afstoten van de vrucht verkleind wordt. (bron)


Reden nr 6. Sperma is goed voor je huid!
Er zijn bronnen die beweren dat naast de voedende vitamine E erin, sperma je huid gladder en stralender maakt!

WAARSCHUWING: Ondanks alle positieve nieuwtjes hier wil ik erop wijzen dat sperma slikken alleen aan te raden is wanneer je zeker weet dat je partner geen SOA heeft!

Extra slik tip: Zet een glas water naast het bed klaar, neem hem diep in je mond zodat het zaad niet voorop je tong komt en net als de Nike slogan: Just do it!

Extra, extra tip: Slikken net nadat je je tanden hebt gepoetst, dan proef je het minder.

Relevant: De perfecte pijpbeurt

0 reacties:

Post a Comment