How to: Laat je Vagina Fantastisch Smaken!

English here
Niet door mij geschreven maar wel super leuk!

"Sinds ik oud genoeg was om Tienerblaadjes van de bieb mee te stelen, weet ik dat vagina's (sorry, daar beneden's) mysterieuze, verwarrende plekken zijn, die gewaxed, gewassen, geveegd en onderhouden moeten worden om te voorkomen dat alle mannen schreeuwend wegrennen en je eindigt als een oud kattenvrouwtje. 


Naarmate ik ouder werd en afstudeerde op een geheel nieuw niveau van mannen geobsedeerde onzin in tijdschriften, viel het me op dat ondanks alle aandacht in vrouwenbladen over hoe vagina's eruit horen te zien, er geen echte richtlijn is over hoe ze moeten smaken of hoe een vooruitstrevende chick als ik, die het smakelijkste poesje van de stad wil ervoor kan zorgen dat het ook gebeurd. De wetenschap zou toch antwoorden moeten hebben, toch?

Voordat we verder gaan, en voordat ik word beschuldigd van mijn mannenplezierende ethos, waar de boekjes van overlopen, wil ik erop wijzen dat het hebben van een smakelijke vagina niet een strikt noodzakelijke, mannenplezierende move is; het is meer beleefdheid. Als je iemand leuk genoeg vind om er seks mee te hebben, dan zou je toch moeten hopen dat diegene, of dat nou een man of een vrouw is, plezier genoeg heeft in het oraal plezieren van jou. Het is niet retro om wat meer moeite te doen om een partner te plezieren, maar wel als het van je verwacht wordt, maar men zelf niet de moeite neemt (hetgeen niet alleen seksistsch maar ook grof is). Dus voor the sake of argument, laten we even ervan uit gaan dat jij je vagina bouquet opfrist terwijl hij tegelijkertijd zijn ballen eens grondig onderhanden neemt en de smaak van zijn sperma onder beschouwing neemt, of als je partner een vrouw is, zij overweegt hoe de regenboog smaakt.

Vagina's (of vulva's voor de nerds) smaken zoals ze smaken door een combinatie van factoren - je lichaamseigen natuurlijke zweet plus de geur van welk wasmiddel je dan ook gebruikt voor je ondergoed plus de geur van eventuele zeep plus de geur van je vagina's sapje, dus de duidelijke eerste stap voor een heerlijke schaamregio is om goed gewassen te zijn en het dragen van schoon ondergoed gewassen met wasmiddel dat niet botst met de geur van je eigen lichaam.
Het lijkt misschien een goed idee om te douchen met Malibu Musk om een lekkere tropische vibe in je zuidelijke regionen te krijgen, maar uhm, dat is neit get geval. Doe het niet. Hou het rustig, met een minimum aan geur. Probeer eens een bad te nemen, als je tijd hebt. Katoenen broekjes zijn beter dan minder luchtende stoffen, omdat je je kruis kunt vergelijken met een oksel, alleen dan tussen je benen.

De buitenkant van je bloem schoonhouden is het makkelijkste deel, dat wel. Het moeilijke is het in de hand houden van de sappen, die in een constante staat van bacteriële oorlog verkeren, een oorlog waarin gigantische legers worden vermoord op opgericht in enkele uurtjes. Vrouwen hebben unieke vagina-bacteriële vingerafdrukken, en dus unieke smaken.

Goed:
Verrassend genoeg is niet veel onderzoek gedaan naar wat een meisje kan doen om de samenstelling van haar vaginale afscheiding te veranderen op een manier die terug te vinden is in de smaak, en dus zijn de meeste adviezen voor het veranderen van je vagina-smaak gebaseerd op oude vrouwen 'verhalen en anekdotes en hilarisch verkeerd gespelde Yahoo antwoorden.
Tijdens mijn informele snuffelen en rondvragen, vond ik ananas vaak genoemd als vaginale-smaak-hulp. Blijkbaar bevat het veel suikers, en als je het eet, sturen sommige interne mechanismen kleine, magische schoolbussen naar je maag om vervolgens winkelwagens met zoete ananas moleculen rechtstreeks naar je vagina te vervoeren.

Ook aan te raden: appels, selderij, yoghurt, rode druiven, cranberry sap, veel water, mint, watermeloen en aardbeien. Kortom, alles wat groeit en niet stinkt.

Slecht:
Volgens de anecdata, moet om het even welk voedsel waarvan je rare scheten laat, een slechte adem, of sterk ruikende plas krijgt worden vermeden - bier, koffie, alcohol, asperges, de meeste zuivelproducten, uien, sjalotten, vlees en vis. En ondanks dat roken je stoer laat lijken, stoerder dan je ooit zelf zou kunnen bereiken, zal het je lichaamssapjes zuur maken. Als je al rookt en erop staat om offensief te zorgen dat jou sappen als honing nectar smaken, bedenk je dan eens hoe heerlijk je zou proeven als je kapt met die slechte gewoonte.

Het moet gezegd worden dat er van geen van deze dingen (afgezien van een goede persoonlijke hygiëne) zonder twijfel bewezen is dat het je vagina-smaak veranderd. En als je een ernstig probleem met geur of smaak hebt, moet je rekening houden met het feit dat er sprake zou kunnen zijn van een onbalans in het spel en geen ananas en wat oraal nodig hebt, maar een arts een wat antibiotica.

Ten slotte, als hij heeft zijn gezicht heeft begraven in je kruis, zal hij waarschijnlijk niet schrikken als de smaak die hij ervaart niet die van een donut of goed glas whisky is; je vagina nooit zal smaken als een fruitsalade, en dat is oke. Vergeet niet: als hij een zoete snack wilde, zou hij een verdomde smoothie gaan halen in plaats van jou poesje te eten. Geniet ervan, Lady MacGyver.
Je bent heerlijk!

Voor het originele artikel ga je hier heen!

0 reacties:

Post a Comment