Na anusbleken nu vaginableken?

Het moet niet gekker worden toch. Waarschijnlijk zijn jullie er wel bekend mee dat in India het belangrijker is om blank te zijn dan wat dan ook zo'n beetje. 

Nu hebben ze het zelfs doorgetrokken naar vagina's. Want een witte vagina lijdt direct tot een betere relatie en een betere persoonlijkheid! Uhm ja.. mag ik even ......

Ik vind het verschrikkelijk dat dit soort dingen nog kunnen tegenwoordig. Punt één het hele bleekmakings gedoe in India. Maakt niet uit wel lichaamsdeel het nou is. Acteurs en actrices zijn ook veel lichter dan de gemiddelde inwonen dus dat schept ook weer een heel ander beeld en niet te vergeten, ander ideaal. Het grootste compliment dat je daar dan ook kan krijgen is niet dat je zo intelligent bent, of zo mooi, nee dat je zo 'gora' bent. Wat niks anders dan melkwit betekent.

Maar alsof dat nog niet genoeg is gaan we nog een stap verder. Het is gewoon belachelijk dat (met name) vrouwen overal op afgerekend kunnen worden. Alsof we al niet aan genoeg standaarden moeten voldoen, nee nu moet je ook nog een witte poes hebben. Ik hoop echt van harte dat mensen langzamerhand eens gaan inzien hoe achterlijk ze eigenlijk bezig zijn. Het is niet alleen hartstikke ongezond (heb laatst nog een documantaire gezien waarbij een vrouw dr gezicht half weggevreten was door teveel aan dit soort cremes te gebruiken) en gruwelijk duur maar ook nog eens een extra aanzet voor dicriminatie!

Dat die mannen gewoon eens een vrouw respecteren en blij zijn dat ze uberhaupt nog aan een kut mogen komen!

Bij deze de reclame:


Zoals je ziet is het leven van de vrouw opeens totaal anders door een zeepje die afbreuk doet aan wie zij is. 
Dat is toch niet te geloven?


0 reacties:

Post a Comment