19 Kinky dingen die je zeker kunt doen!

Bron
Aangezien de halve wereld in de ban van de 50-shades of grey boeken is, komt kinky seks en BDSM steeds meer in trek. Men wordt nieuwsgierig en wilt meer proberen, maar wat kun je doen als het voor jou nog allemaal helemaal nieuw is?

Om die vraag te beantwoorden heb ik 20 dingen die je kunt proberen.

Kleine opmerking erbij, BDSM is meer een levensstijl dan een manier van seks, hier zal ik ooit nog een keer op terug komen.



1. Billenkoek!

Niks maakt dat iemand zich ontdeugender voelt dan over de knie moeten bij hun geliefde (denk aan de scene uit Secretary met Maggie Gyllenhaal en James Spader!).

“Als je graag een portie billenkoek wilt sta er dan voor open,”zegt Sadie Allison, Ph.D., Oprichter van TickleKitty.com en auteur van Tickle My Tush: Mild-to-Wild Analplay Adventures for Everybooty. “Hiermee wordt bedoelt, het loslaten van een gevoel van eventuele schaamte en meedoen in de vorm van gepassioneerde geluidjes bij ieder klapje. Of speel met je partner door hem een beetje uit te dagen met dingen als ‘Is that all you got?’”


2. Vastbinden
Veel (met name) vrouwen vinden het nemen van de onderdanige rol tijdens de seks een grote turn-on (hallo, 50 Shades of Grey). Het beste over dit spel is dat er geen plot, script of planning noodzakelijk is. Trek gewoon een sjaal, wat tape, of een riem uit de kast en laat hem het over nemen. De rest zal volgen.

"Als je net begint met bondage is het slim om kleine stapjes te nemen en ervoor te zorgen dat er 100 procent vertrouwen tussen jullie is als het gaat om vastbinden", zegt Allison. "Maak ook een 'veilig woord" met je geliefde, zodat hij weet dat als / wanneer je het gebruikt, dit betekent dat hij onmiddellijk moet stoppen. "


3. Kijk samen porno
Kies een vrouwvriendelijke film, dat betekent met een verleidelijke titel, een gekke verhaal of gewoon eentje met knappe acteurs!

“Begrijp dat je de film voor jullie beider plezier kijkt. Dus kom tot rust, ontspan en geniet,” zegt Allison. “En als je ziet dat je vriend er opgewonden van raakt, reageer daar zelf opgewonden op, in plaats van je jaloers of onzeker te voelen.”

Probeer de hele film te kijken. Wacht dus tot je beide op knappen staat voordat je elkaars behoefte gaat bevredigen... En misschien kun je wel wat dingen nadoen van wat je net gezien hebt.


4. Film het
Weten dat de camera alles van je vastlegt kan de seks nog opwindender maken- zelfs als je weet dat je nadien alles alsnog zult wissen zonder het ooit te bekijken.

“Wees er zeker van dat je alle controle over het materiaal hebt ten alle tijden zodat je je veilig kunt voelen wat betreft privacy en veiligheid.” zegt Allison.


5. Rollenspel (ondeugende verpleegster of sexy bibliothecaresse?)
Je als iemand anders voordoen tijdens het vrijen is een manier van jezelf toestemming geven om je wildste fantasieën uit te voeren en net een beetje sletteriger te zijn dan je in het echte leven bent.

"Houd het simpel om te beginnen", zegt Allison. "Kies een karakter waarin je je kunt verplaatsen en dat comfortabel voelt terwijl je speelt . Nog beter, laat hem ook verkleden (als je de bibliothecaressebent, kan hij een mannelijke leraar aan de school zijn), dus je bent een rollenspel en gezamenlijk optreden aan het creëren."

Je hoeft hiervoor niet altijd veel pakjes en attributen te hebben. De postbode en de huisvrouw, of de pool-guy en de rijke vrouw zijn klassiekers die weinig nodig hebben. Of verzin zelf rollen gebaseerd op films. Wees James Bond (hij), of Lara Croft en verover zijn schat.


6. Ga eens achter de schermen
Het anale gebied kan een zeer grote hot spot voor zowel mannen als vrouwen zijn. Voor veel mensen is alleen weten dat het een verboden zone is, hetgeen het erotisch maakt .

"De hele kont is een erogene zone die wordt maar al te vaak genegeerd," zegt Allison. "Probeer het masseren van het anus oppervlak met uw duim, dat alleen kan hem naar de maan doen opstijgen! Maar het maakt niet uit hoe ver je gaat verkennen, gebruik altijd, altijd glijmiddel."


7. Hang een spiegel naast of boven het bed
Naar jezelf kijken tijdens de seks laat seks snel van hm-hm omslaan in kinky aangezien je er niet aan kunt ontsnappen. “Geniet van wat je doet en kijk naar hoe jullie lichamen bewegen, verken je gezichtsuitdrukkingen als gevolg van je plezier,” zegt Amy Levine, sex coach en oprichter van Ignite Your Pleasure. “Zorg er gewoon voor dat je niet teveel focussed op wat volgens jou niet perfect uitziet.”


8. Wees op afstand bestuurbaar
Breng een op een vibrerende speeltje in voor het uitgaan in het openbaar en geef hem de afstandsbediening. Je genot is nu letterlijk in zijn handen de rest van je uitje. Je hebt geen andere keuze dan eraan toe te geven.

"Je overgeven aan genot kan je opwinding versterken op een manier die je nooit had gedachd", zegt Levine. "Durf afstand doen van de controle over de situatie en je zult waarschijnlijk een geweldig orgasme hebben ... of meerdere." Als dat niet terwijl je uit bent, dan zeker als je thuis komt.


9. Zorg voor een happy ending
Er is iets heel sexy aan enkel gericht zijn op een vorm van genot geven (in plaats van ervoor te zorgen dat elke beweging een dit-voor-dat is). Geef hem een massage en eindig met een gebaar dat het allemaal is om hem te behagen.

"Zoek een positie die comfortabel is voor u, zodat u zich kunt concentreren op uw techniek," zegt Allison. "Bijna elke man zal genieten van het gebruik van twee handen, een aantal sexy blikken en enthousiasme. Zorg ervoor dat u voldoende glijmiddel gebruikt voor zijn comfort en de gewenste wrijving. "


10. Zoek samen jullie G-spot
Voor veel vrouwen kan dit een erogene zone zijn. Start met verkenning door hem te laten voelen met zijn vinger ongeveer 5cm naar binnen, aan de voorkant tegen de vaginawand aan. Het is een lichtelijk ruw plekje. Als hij een beetje avontuurlijk is ga dan ook bij hem op zoek naar hetzelfde plekje, alleen dan in zijn anus.

“Dit heeft wel oefening nodig, dus wees geduldig en open naar elkaar en jezelf,” says Allison. “Laat het een avontuur zijn zonder druk om het te moeten vinden. De G-spot aanraking is niet voor iederen, dus als je er niks aan vind is dat ook oké.”

Om het leuker te maken en minder een gynaecologisch consult kun je het proberen met standjes waarbij hij vanachter bij je binnenkomt. Hierdoor raakt zijn penis de voorkant van je vaginawand wat zou kunnen resulteren in een orgasme, anders dan je ooit eerder ervaarde!


11. Lees een erotisch verhaal
Een erotisch verhaal voorlezen kan erg ondeugend en opwindend zijn voor jullie beide. Ga eerst alleen oefenen met verschillende tonen en manieren van spreken om het juiste effect te krijgen maar ook om je zeker te voelen tijdens het uitvoeren.


12. Stimuleer zijn perineum
Voor veel mannen is het deel huid tussen zijn ballen en anus een erogene zone. Je kunt deze strelen, likken, masseren of zelfs lichtjes bewerken met je vibrator om hem te verwennen. Je kunt het zelfs oefenen op jezelf.


13. Talk dirty
De meeste mannen vinden het erg opwindend als je hen vertelt wat je graag wilt of wat je lekker vind. Denk aan dingen als, blijf op mn tepels zuigen of ik vind het heerlijk je in me te voelen.

Vind voor jezelf uit bij welke uitspraken jij je wel en niet comfortabel voelt en wie weet wordt je zelf ook geiler erdoor!

Van boeken of films kun je uitspraken leren, maar over het algemeen geldt: Vertel hem wat je opwindt en wat je voelt of hoe het voelt. Wees positief en aanmoedigend.


14. Speel met ijsblokjes
De afwisseling van warm en koud brengt bepaalde sensaties te weeg. Pijp hem bijvoorbeeld eens wanneer je net op een ijsklontje hebt gezogen, of haal ermee langs zijn ballen terwijl je zijn eikel tegelijk in je warme mond neemt.

Om pijn of slechte gevoelens te voorkomen kun je eerst op je eigen lichaam testen welke plekjes er wel en niet tegen kunnen.


15. Doe het eens met je kleren aan
Op de een of andere manier geeft dit een extra gevoel van haast en spanning.
Schuif kleding stukken aan de kant voor een easy acces maar trek niet teveel uit om het spannend en sensueel te houden.

16. Begin sexy met je telefoon
Sexy smsjes, whatsappjes of foto's kunnen je al van te voren in de stemming brengen.
Bel hem wanneer hij niet bij je is, zelfs als dat alleen inhoudt dat hij in de kamer ernaast is. Hou het simpel, vertel hem hoe je je voelt en wat je wilt dat hij met jou doet of wat jij met hem wilt doen. Wat betreft foto's. Je kunt beter niet je gezicht erop zetten, maar alleen een van je sexy lichaamsdelen. Dit kan heel opwindend zijn wanneer zo'n foto overwachts binnenkomt.


17. Laat hem(of haar) kijken terwijl je masturbeert
Met jezelf spelen terwijl hij toekijkt is enorm intiem en zal vrijwel elke man enorm opwinden.

Daarnaast is het een sensuele manier om hem ook eens precies te laten zien wat jij lekker vind plus het geeft jullie de kans om eens te spelen met de rollen van voyeur en exhibitionist.

Ga helemaal solo tijdens je show, hij kan deel 2 meedoen ;)


18. Doe het in je achtertuin
Het ergens anders dan in bed doen is vaak al extra spannend, laat staan buiten waar je ook nog eens de extra kick van het mogelijk bekeken/betrapt worden krijgt, alleen zonder het daadwerkelijke betrappen.

Zet desnoods een tentje op, of neem een slaapzak mee.


19. Wees zijn bord
Cover jezelf in lekkere hapjes die hij zonder mes en vork van je af moet eten, en dit keer is het wel toegestaan om je bord af te likken!

Denk aan stukjes fruit, chocolade saus, honing, karamel (plakt behoorlijk=meer likken), pindakaas (zie karamel), sushi en alles wat je verder kunt bedenken. Neem geen dingen die teveel kruimelen en leg eventueel een oude deken of iets klaar die wel vies mag worden.

1 comment:

  1. Wel uitkijken met foto's die je stuurt. Tegenwoordig lekt er het een en ander uit!

    ReplyDelete