Waarom mannen niet beffen en mijn reactie

Image via Stocksy/Cameron Whitman
Eerder verwees ik al naar het artikel dat vrouwen twee keer meer orale seks geven dan mannen, nu heeft VICE even uitgezocht waarom mannen niet beffen. 

"Toen ik een artikel wilde schrijven over heteromannen die er trots op zijn dat ze niet aan beffen doen, kon ik in eerste instantie niemand vinden die zijn orale afkeer aan me wilde uitleggen. In plaats daarvan kreeg ik eindeloze mailtjes van mannen die opschepten over hun befvaardigheid en befbereidheid, en me vertelden dat ze dol waren op de vagina in al haar verschijningsvormen. Ik gooide de handdoek in de ring, en vroeg een paar bekende seksuologen waarom sommige mannen nooit zin hebben om tussen de benen van hun vriendin te duiken. Nadat die bevindingen werden gepubliceerd op Broadly, werd ik opeens bedolven onder tweets en mails van mannen die het hadden gelezen. "Ik doe niet aan beffen," schreven ze. "En ik zal je precies vertellen waarom."

Dus dit is het dan: echte redenen van echte mannen waarom ze niet aan beffen doen."

Lees de mening van de heren hier

Mijn reactie:


Beste Steven, 27 jaar
Er bestaat zoiets als een beflapje hoor en anders misschien toch eens beter uitzoeken met wie je naar bed gaat. Een vaste partner helpt in dit soort gevallen om soa-vrij te zijn en blijven.

Graag of niet
Heren, als je er echt, echt geen zin in hebt, doe het dan inderdaad niet, want wij voelen het als je met tegenzin doet. Dat hypocriet verhaal is echt de grootste onzin en zeker geen reden om het dan maar te doen.
Bedenk echter wel, een man die goed kan beffen is een man die veel kan maken. Liefde mag dan misschien door de maag van de man gaan, maar goede porno gaat net zo goed door onze clitjes. En geloof me, een man die goed kan beffen wordt door ons rijkelijk beloond ;)

Maar als je er wel voor open staat zorg dan samen voor hygiëne.

Beste George, 27 jaar
Kudo's dat je bereidwillig bent, maar bovenstaande zegt denk ik voldoende.

Hygiëne
Vaak is dit een gevalletje vicieuze cirkel. Een vagina heeft (meestal) een geurtje (dus get over it), als je opgewonden wordt en die hele zooi wordt nat komt er meer geur vrij. Als je de hele dag druk bezig bent geweest en zweet (ja ook daar, waar het zo lekker broeit) komen er nog meer geurtjes bij.
Dat weten we, dat ruiken we zelf ook en daar zijn we al enorm onzeker over, want we WETEN dat dat niet bepaald aantrekt.

Omdat we dat weten gaan we wassen en doen met alle producten die daar juist helemaal niet goed voor zijn. Ja op het moment supreme zal het dan even geurloos zijn, maar 10 minuten later zit je met een dikke schimmelinfectie en een stank... Laten we zeggen dat de vrijdagse viskraam er niks tegen is.. 
En dus willen jullie weer niet (en wij op dat punt ook echt niet meer), worden wij weer nog meer onzeker en zo gaat is de cirkel rond..

Wassen
Ga van te voren lekker samen douchen, of laat haar zich op opfrissen (geef aan dat je dat zelf ook even wilt doen en hou die leuter even onder de kraan). Even goed met je vingers of een washandje met ALLEEN WATER door de lippen heen wrijven (want waar mannen smegma onder hun voorhuid opbouwen, gaat dat bij de dames tussen de plooien van de lippen zitten), even een vingertje er in, of gebruik als je echt heel gevoelig bent een klysma.
Kleine moeite, groots effect.

Beste Kent, 34 jaar
Poep komt daar ook 'ergens' vandaan? Enkeltje biologieles voor jou leek me wel handig. Oh en daarbij vegen de  meeste mensen hun billen netjes schoon na een toiletbezoekje. Ik ben echter blij dat je je er toch overheen gezet hebt!

Kleding
Zorg voor dagelijks schoon (niet synthetisch) ondergoed, bij intensieve dagen tweemaal daags. Als je sport, trek erna een schone onderboek/string aan.
Maar ook erg belangrijk; gebruik niet teveel wasmiddel of wasverzachter. Heerlijk die bloemengeurtjes in je shirt etc, maar je poes vindt dat helemaal niet leuk en zal zich dan duidelijk laten gelden. 

Zaad
Hoe heerlijk het ook voelt om zijn zaad in je te laten komen, als je niet meteen erna alles eruit gaat spoelen gaat ook dat lekker broeien. De pH waarde van sperma en de vagina zelf liggen behoorlijk ver uit elkaar en een verstoring in de pH waarde zorgt voor aangename geurtjes.
Alternatief is hem over je buik/billen/borsten/mond laten komen, of een condoom.. hoewel ik persoonlijk liever vis dan rubber ruik XD

Dokter
Mocht je ondanks alle voorzieningen toch nog een erg sterk geurtje hebben, ga dan eens met de HA kletsen. Er zijn genoeg voedingsmiddelen of pillen die een invloed uitoefenen op de pH waarde van je vagina of je slijmvliezen, en dus nare geurtjes kunnen veroorzaken

Beste David, 26 jaar 
Gast, wat een enorm achterlijke reden om niet te beffen.. Met seks gebeuren nou eenmaal soms ongelukjes.. Je zal vast weleens je hoofd gestoten hebben terwijl je iemand neukte, heb je toen ook alles opgegeven?

Enthousiast geworden?
Zorg dan dat je je vriendin naar de zevende hemel likt met:
How to Cunnilingus (voor beginners) met tips voor de dames ter hygiëne
How to Beffen als een baas (een uitgebreide handleiding voor de gevorderden die er geen genoeg van kunnen krijgen)

Een handje helpen is ook fijn
Mocht je echt niet willen beffen (bv de 1e keer en je weet niet hoeveel je er voor gegaan zijn die maand), zorg dan in hemelsnaam dat je goed met je handen bent. Gelukkig heb ik ook een How to vingeren voor beginners voor je ;)

Veel plezier!

0 reacties:

Post a Comment