Een beter orgasme door een O-Injectie! .*. Better orgasm with O-injection!

Image
English article from DailyMail here!

Stamcelwetenschapper Samuel Wood is er rotsvast van overtuigd dat zijn 'O-shot' het antwoord is op een uitgedoofd libido bij vrouwen. De injectie zou de groei van nieuwe cellen in de erogene zone stimuleren, waardoor ook orgasmes heviger zouden worden.
De zoektocht naar een vrouwelijk alternatief voor viagra is stevig aan de gang. De Amerikaanse onderzoeker Dr. Samuel Wood denkt nu het geheime wapen in handen te hebben: de 'O-injectie'.

O-shot
Bij deze behandeling wordt eerst een tube bloed getrokken bij de vrouw, om vervolgens de bloedplaatjes te scheiden. Deze worden op hun beurt geïnjecteerd in de zone net onder de clitoris (1 ml) en net in de vagina (4 ml). Injecties in de zogenaamde 'O-plek' zouden de groei van nieuwe cellen stimuleren, wat alles veel gevoeliger maakt. Dit zou niet alleen de seksdrift doen toenemen, maar ook een climax veel heviger maken.

"We geloven niet in het bestaan van de G-plek, maar van de O-plek zeker wel. Deze ligt dichtbij de opening van de vagina en kan dus makkelijk bereikt worden. Zeker voor vrouwen die al verschillende kinderen kregen, kan de gevoeligheid van de clitoris sterk afnemen. Net dat willen we voorkomen met de O-shot", getuigt dokter Wood.

Getest
Volgens Wood reageert 85 procent van de ondertussen 80 kandidates in de klinische testfase goed op de injectie. "De meest voorkomende reactie achteraf is: 'Wow, wat een orgasme.'", klinkt het. De kostprijs van de 'O-shot' ligt rond de 1.000 euro.

Bron: HLN.be

0 reacties:

Post a Comment