Tekenen dat ze op zoek is naar seks

Bron
Vrouwen proberen voortdurend te ontcijferen wie dateable, maar mannen hebben vaak een meer directe zorg: Zal ze met me naar bed gaan? 
Wat blijkt? Vrouwen op zoek naar casual sex sturen doelbewust signalen uit dat ze hiervoor open staan​​ meent een nieuwe studie in de Archives of Sexual Behavior.

Een klein obstakel: Ongeïnteresseerde vrouwen geven vaak onbedoeld, dezelfde sexy signalen weer, aldus studie auteur Cari Goetz , Ph.D. kandidaat. Dus hoe kun je dan toch onderscheiden wie is er voor een beetje plezier? Let goed op het subtiele onderscheid tussen "ik heb plezier" en "Ik wil je":

Ze is het leven in de brouwerij
Natuurlijk voel je je aangetrokken, wie zou dat niet zijn? Maar analyseer eerst haar damesclubje omhaarheen voordat je erop afstormt, adviseert Brandy Engler , Ph.D. , een in Los Angeles seksuoloog . Als haar kliek gesloten lijkt -hebben alleen oogcontact met elkaar, dansen in een strakke cluster- is ze niet geïnteresseerd. Vrouwen die veel heen en weer lopen naar de bar en de kamer in het oog houden zijn de dames die op zoek zijn naar meer dan een girls' night out.

Ze draagt ​​strakke of onthullende kleding
Een mini-rok en stiletto's betekent niet automatisch hook-up materiaal. In feite, meestal showen vrouwen een beetje met hun hebben en houden, omdat de extra aandacht lekker is, zegt Engler. Maar als ze de nadruk zowel op haar benen als haar borsten legt, is dat mogelijk een aanwijzing dat ze op jacht is, merkt ze op.

Ze geeft je de "kom hier" blik
Dit is een van de sterkste groene lichten die een vrouw kan sturen, zegt Engler (DUH). KOm tegemoet aan haar verleidelijke blik met een simpele hallo. Stel jezelf voor, bied haar een drankje aan en laat haar weten dat ze de meest aantrekkelijke vrouw in die kamer is.

Oorspronkelijk uit Menshealth.com

0 reacties:

Post a Comment